Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.243
- 77.457
- 4.218
Beşiktaş alırsa şaşırmamDenizi fener almasın da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş alırsa şaşırmamDenizi fener almasın da
işlemeleri önemli burada ne kadar ileri götürürler bilmiyorum ama hem azman hem teknik herif , tehlikeli yani.3-4 kere izledim ben hani öyle her maçını izleyip dikkat etmedim ama izlediğim maçlarda da direkt benim dikkatimi çekmişti.
Yunusu kesmemek için aldırmış çocuğu belli değil miLang katkı verir gibi geliyor bireysel yetenekleriyle de aspirillayi bilmiyorum.
Yani o kadar üst seviye yapar mı bilmiyorum çünkü kariyerinin en önemli dilimini fbde oynayacak gelirse o da bir handikap ama çok belli bir şeyleri olduğu.Bir ekitike,muani çıksa bile iyi işBen de Camavinga'yı Rennes'de çıktığı dönem izlemiştim, kariyerinin ilk maçlarında bile ciddi ışık veriyordu, foruma konusunu açmıştım hatta, öyle birşeyse olabilir tabii ama yaşı da 19 olunca garip geldi.
Para kolay mi kazaniliyor kosmerim?Bizim basarilari fener gosterse bu ekonomik gucle ligin bayerni olurmus.. itlerde bok gibi para var oyuncu getiremiyorlar millete 8-10 maas dagitip zorla ikna etmeye calisiyorlar..
Bizim de 3 aydir gotumuzde ayi bagiriyor orta saha diye son 2-3 gune kimi alacagimiz belli degil.. Bu takim 4. Sampiyonluga gidiyor SL'de eleme oynayacak...
Biz de para harciyoz ama bunlarin el altindan verdikleri oyle boyle degil baska turlu oyuncu ikna olmuyor..Su takim ustunden para akitacak hic mi Gs'li yok arkadas bizim zenginler Okan Mason gibi ancak disardan izleyip yorum yapar..
Kiyin ulan paraniza !!
Reyis inş öyle olur ama duran konusunda da taaa astonda oynarken çöp dediğim 50 tane mesaj paylasmistim.Bunun özellikler biraz daha iyiAsıl sıkıntı Lookman bence eğer alırlarsa onlarda. Bu herif duran vol 2 olmasın burada?
Onu bile alamaz bunlar.Eee kimi alıyormuşuz? YB’ını mı?
Bana da öyle geliyor. Hiç olmazsa şampiyon başkan diye anılmak istiyor. Sonrası umrunda değilSadettin zorunlu opsiyonla alır lookman'ı sonraki başkana bırakır ödemeyi tahminim
gsc ovası hain yuvası renkdaş ne bekliyon kiİnanılmaz bir olay yahu sayfalardır şerefsiz şikeci ifb transferleri takip ediliyor, burası GSCİMBOM transfer forumu değil mi hayordır ?
Lang'dan çıkabiliyoz mu
Ya da fb'deki zenginler bizde olsa biz real ile kafa kafaya olurdukFener bizim yarımız kadar sampiyon olsaymış simdi realle kafa kafaya olurmuş. Yazıklar olsun.
kosokca gs tarihinde tek zengin erden timur ve dolandırıcı cem uzanYa da fb'deki zenginler bizde olsa biz real ile kafa kafaya olurduk
Yav transfer olsa neyse. 28 i dediler çıkan haberler o veto edildi bundan sonuç alınamadı, şu zor. Neyi konuşcaz.İnanılmaz bir olay yahu sayfalardır şerefsiz şikeci ifb transferleri takip ediliyor, burası GSCİMBOM transfer forumu değil mi hayordır ?