Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
------ Güvenilir değil ------

Artur Vermeeren söylentileri var. İzlemiş olan var mı bu oyuncuyu? Marsilya dün elendiği için doğru olma olasılığı var gibi geldi.

Dursun başkan seçim var diye keseyi sıkı tutuyor ama anlayamadığı şey var şampiyonluk giderse seçimde oy verecek ihtiyar heyeti bile kendini kurtaramaz

Tolgahan denen kendini bilmeze kim veriyorsa bilgileri kesin ilişkisini yönetim ile.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Danois icin baya iyi skaut raporlari var
kilit pas atabilen dribblingci orta saha gibi bi profil
ama ikili mucadelelere pek girmiyor savunma tarafinda pek yok sanirim

Magassa da fiziksel bir canavar .. Alan kapatir rakibi ezer mucadele gucu yuksektir ama dribbling vs beklemeyeceksin..
Ben en cok Leminayi stoperde kullanma ihtimalimizden dolayi istiyorum.. Orta sahada o sertligi katacak baska oyuncunuz yok.. 2. Orta saha mutlaka delici olmali ..

oulai iptal onyedika iptal bissouma iptal ugarte iptal gueye iptal

Tolgahan akşam biri bitecek h.o'u benden duyarsınız yazmıştı birşeyler çıkmazsa ilk firesini verip kolpahanlıga adım atacak bu gece

Ağabey senin pencerenden bakınca olumlu birsey mümkün değil gibi cok. Acayip olumsuz odaklisin
Sen drogrbayı benzer suçtan itham edince olumlu olup ben futbol ömrünün 8-10 senesini verdiği takıma karşı 3 aylık forma giydiği takıma o maç aidiyet hissetmedi demeye getirmem mi olasılık.

Lemina mı bilmeli city'nin taktiğini yoksa 10 sene önce oynamış olan sane mi? Daha 3 ay önce bunların soyunma odasında taktik veren adamdı ilkay.

O leş ötesi listeyi de kim yaptıysa derhal kulüple ilişkisi kesilmeli!
face_70085857.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt