Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.641
- 5.804
- 2.108
Yemin ediyorum her dönem aynı şey. Şuan Frattesi falan prime Pirlo gibi geliyor gözüme. Bunu her seferinde başarıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam ancak şöyle yapabilirler 6 noya bir u23 gelir, bunu kiralık alırlar bak boş yabancı hakkı bırakmadık diye. Angel .Gomes zaten Marsilya'nın gözden çıkardığı bir isim.Şey derler Sara bu sene 10 numarada süre alıyordu artık yeni orta sahamız Sara olacak içten çözdük diye övünürler.
Angel Gomes'i alacağıma 6 no'ya u23 alıp üstüne Lookman çekerim eğer ki konuşulan maliyetlerdeyse.Sanmam ancak şöyle yapabilirler 6 noya bir u23 gelir, bunu kiralık alırlar bak boş yabancı hakkı bırakmadık diye. Angel .Gomes zaten Marsilya'nın gözden çıkardığı bir isim.
Cühennalı film önersene
@Serdar Ünsal Dayım sen de küfür et beraber ban dostluğunuz pekişsinYeminle zor tutuyorum kendimi kufur etmemek icin..Ziyaretcilere de acmiyorsunuz forumu kuduruyorum ceza alinca..
Millet israrla Angel gomesin boyu posunu yazdikca yazip yazip siliyorum kufurleri baby leminaya bak sen
Menajerler çakacaklar.Takımda fizikli 6 eksiği var, Angel gomes ismi ne alaka ?
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boyu 1.90a yakın
aygır gibi top süren
terlediğinde, forma üstünde olmasına rağmen six packleri belli olan
rakiplerin 2li mücadeleye girmekten korkacağı
siyahi 1 orta saha istiyorum
Cühenna ne demek abiCühennalı film önersene