Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şey derler Sara bu sene 10 numarada süre alıyordu artık yeni orta sahamız Sara olacak içten çözdük diye övünürler.
Sanmam ancak şöyle yapabilirler 6 noya bir u23 gelir, bunu kiralık alırlar bak boş yabancı hakkı bırakmadık diye. Angel .Gomes zaten Marsilya'nın gözden çıkardığı bir isim.

Sanmam ancak şöyle yapabilirler 6 noya bir u23 gelir, bunu kiralık alırlar bak boş yabancı hakkı bırakmadık diye. Angel .Gomes zaten Marsilya'nın gözden çıkardığı bir isim.
Angel Gomes'i alacağıma 6 no'ya u23 alıp üstüne Lookman çekerim eğer ki konuşulan maliyetlerdeyse.

Levent tuzemenin havalimaninda isiklar kapatildi heralde?

Zamanı geldi..
b5b82fe40b1d2f1e25525b4e679e0c56.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abicim sen güçlü olduğun alana yöneleceksin işte. Senin takımında hayvan gibi güney amerikalı yıldızlar ve Afrika'nın süper kahramanı var. Yakın çevrende Bulgaristan olsun, Yunanistan olsun, Azerbeycan olsun, Romanya olsun senin büyüklüğünü bilen ve sende olmak için can atacak oyuncuların olduğu ülkeler var.

Sen buralardan genç yetenek kendine çekip getirirsin rahatlıkla.

Gidip Belçika'dan İtalya'dan genç yetenek çıkarmaya çalışıyoruz almak için

Ya allah aşkına gerçekten

boyu 1.90a yakın

aygır gibi top süren

terlediğinde, forma üstünde olmasına rağmen six packleri belli olan

rakiplerin 2li mücadeleye girmekten korkacağı

siyahi 1 orta saha istiyorum

Yeminle zor tutuyorum kendimi kufur etmemek icin..Ziyaretcilere de acmiyorsunuz forumu kuduruyorum ceza alinca..
Millet israrla Angel gomesin boyu posunu yazdikca yazip yazip siliyorum kufurleri baby leminaya bak sen
@Serdar Ünsal Dayım sen de küfür et beraber ban dostluğunuz pekişsin :D Ban Listesi'nin favori 2lisi :D

5 şubat imiş kadro son bildirim, beklerler son güne kadar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt