Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A3F979E1-17B4-460B-8E4E-54C045AFAACA.webp

Scout ne işe yarıyor belli değil. Sözde Avrupa'da başarili olacağız, bunun için elit futbolcular ile görüşüyoruz, bize gelmek için haber yollayan futbolcular var yalanları ile taraftarımızı oyaliyorlar. Madem paramız var en basitinden Shaktar modeli ile brazilyada 2-3 tane 15 milyondan topçu alsak bir tanesi tutsa, 2 tanesi ortalama oynasa yine %100 karlı iş yapardık.

Vermeeren olur mesela hiçbir fikrim yok ama al dene bari , baya potansiyelli bir wonderkiddi diye biliyorum ama tabii Lookman'ı da getirmek şartıyla.Getir Lookman'ı ligde 442 yapalım anasını satayım

Scout ne işe yarıyor belli değil. Sözde Avrupa'da başarili olacağız, bunun için elit futbolcular ile görüşüyoruz, bize gelmek için haber yollayan futbolcular var yalanları ile taraftarımızı oyaliyorlar. Madem paramız var en basitinden Shaktar modeli ile brazilyada 2-3 tane 15 milyondan topçu alsak bir tanesi tutsa, 2 tanesi ortalama oynasa yine %100 karlı iş yapardık.
Halen Marcao'nun büyük posterini gösterip övünüyorlardır.

30 m euro'ya gidip Scout ekibi getirseler çoktan kendi tankımızı üretiyorduk.

Ama adamcılık olduğu sürece bu kulüpte hiçbir şey düzelmez.

Ahbap ilişkisi lay lay lom kahkaha böyle devam ederler.

Nasil hocam defansif ve tempolu mu
Oyuncu 6 no son durumunu bilmiyorum. Belçika'da iyiydi, tempolu ve pas tekniği yüksek bir oyuncu olarak hatırlıyorum. ATM 20 aldı, sonra 20'ye Leipzig aldı. Daha çok genç 20 yaşında bir oyuncu. Lakin benim istediğim Magassa vb. gibi fizik olarak ekstra iyi biri değil. O yüzden ben istemem gibi. Lakin çocuğa wonderkid olarak bakılıyordu.

Daha 20 yaşında 28 milyon bonservis bedeli var Vermerenin. Atletico ve Leipzig görmüş şimdiye kadar . Bı bakmak lazım olabilir belki.

Evet 28'ine kadar kulübünün asla bırakmadığı adı sır gibi saklanan oyuncu geldi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt