Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir gün

Yasaklı kaynak

Bu arada önerilenler arasında özellikle 6 no için benim içime en çok sinen isim Vini Souza. Magassa kendisinden daha potansiyelli bence ama o olmuyorsa Vini Souza'ya tamam olurdum. Fizik olarak iyi, alan savunmada sorun yaşamaz, istediğimiz sertliği katar, bir tek kendisinde istediğim uzun pas yeteneğini ben hatırlamıyorum. O konuda da kendini biraz geliştirdiyse iyi olur gayet. Maliyetinin de uygun olacağını varsayıyorum.

Vermeeren bu yasta Türkiye’ye gelmez

Türkiye ligi icin ön yargili oluyorlar genel de iyi bir proje sunamadigin zaman

Oynama garantisi verilirse belki ikna olur dünya kupasi icin ama gerci o bölge de tielemans,onana ve raskin gibi saglam oyuncular var

Vermeerene wonderkid diyen de var çöp diyen de var kime inanacağız ?

Adı çıkan oyuncuların sağlayacağı maks uyum

IMG_5758.webp

Bu arada önerilenler arasında özellikle 6 no için benim içime en çok sinen isim Vini Souza. Magassa kendisinden daha potansiyelli bence ama o olmuyorsa Vini Souza'ya tamam olurdum. Fizik olarak iyi, alan savunmada sorun yaşamaz, istediğimiz sertliği katar, bir tek kendisinde istediğim uzun pas yeteneğini ben hatırlamıyorum. O konuda da kendini biraz geliştirdiyse iyi olur gayet. Maliyetinin de uygun olacağını varsayıyorum.
Hocam düşüncelerimiz çok benzer. Bence de en azından ikili mücadelede alan kaybedileni geri kazanan tempo yapabilecek biri gibi galiba yas 26 idi

Vermerenin ilk 11 çıktığı maçlara baktım şimdi. İlk 8 maç zaten hiç oynamamış. Belki geç transfer oldu belki sakatti bilmiyorum. İlk 11 çıktığı maçlarda genelde vasat altı . Bir de kırmızı görmüş. 28'ine kadar beklenen oyuncu olmadığı kesin.

Vermeeren haberleri 1 saate Marsilya’nın yeni teknik direktörü antrenmanda görmek istedi haline bürünecek :)

Bari ligdeki Ümit Akdag alin elimizde bir sol ayakli cocuk daha olsun. 6 almazsak CL komple unutmak lazim. Eger 10 almazsak da ligde sampiyonluk zora girer.

feramuzun adamlarının sesi de kısıldı bir ara istifa falan diyip duruyolardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt