- 26 Ocak 2021
- 41.368
- 40.624
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahlatçı kim? AHL Pay sponsoru mu? Adnan Polat girmez yönetime o dışardan destekler. Transfere karışmayacak bir Albayrak bazı konularda iyi olurdu ama bizim profesyonellik anlayışı yine nanay bu isimlerle.başkan adayı çıkmayacak
dursun tek başına giriyor
abdurrahim albayrak
ahlatcı
adnan polat
yönetime girecekmiş
Oulai miBen bıraktım transfer takibini. Olursa olur n'apalım.
Ahlatçı kim? AHL Pay sponsoru mu? Adnan Polat girmez yönetime o dışardan destekler. Transfere karışmayacak bir Albayrak bazı konularda iyi olurdu ama bizim profesyonellik anlayışı yine nanay bu isimlerle.
Olmai gibi hocam. Kiralık birini alabilirlerse alacaklar. Dursun Özbek bons harcatmayacak belli.Oulai mi

Dözbek i azcık tanıdıysam ulayi overpay e fittirOlmai gibi hocam. Kiralık birini alabilirlerse alacaklar. Dursun Özbek bons harcatmayacak belli.
Albayrak da Dursun ile İBB'ye gitmiş. Herhalde bu sözde Mart sonu veya Nisan başı temeli atılacak stad yanındaki projeyle ilgili. Dediğin gibi Albayrak girebilir yönetime lakin başkanlık yapmış Polat yönetime girmez. AŞ'de olabilir belki.altıncılar varya
osimhene uçak yollayan herif
bu ara dursunla çok beraber
Olursa'yı Oulai diye okudum bir an heyecanlandım.Ben bıraktım transfer takibini. Olursa olur n'apalım.
Vermeeren ikili mucadelelerde kotu ama pasorlukte iyi gibi. Regista kasa bi oyuncu
Burukball'da hicbir ise yarayacagini sanmam
Transfer dönemleri Gs'yi bırakmak lazım heisOlursa'yı Oulai diye okudum bir an heyecanlandım.

kral olcak bi şey değilDun 40-45 verip Stiller alalim diyordum. Adam en tepede ciktiSerbest kalma maddesi varmis sanirim ama o maddede de bir hinlik varmis galiba.
Ben bıraktım transfer takibini. Olursa olur n'apalım.
Veerman ile mi karistirdin?lan bu vermeeren 20 yaşındaymış
herif 10 yıldır top oynuyor
10 yaşındamı pro oldu bu