Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Protein deposu mucizevi besin
Sen bi de kuru çökeliği dene

SmartSelect_20260130_024145_Samsung Internet.webp

Tabi yiyebilirsen 😃

Satom senin gönlün kim diyo bi deyiver

heis ben üst düzey defans transfer edilmeli diyorum, sançez/bardakçı yerine. brentford kaptanı olan herif özellikle

ortasaha şu aşamada ikinci plan ama alacaksak bournemouthlu scott değilse ederson veya veerman isterim. abuk subuk gereksiz heriflere para harcamağa hiç lüzum görmüyorum

kendi safimizi evde yapıyoruz gibi yorumladım Hasan Bekir bey
GS'de bu güne kadar böyle bir yönetici görmedim. GS'ye gelip karşılıksız, geri almadan para veren gördüğüm tek yönetici Erden Timur'du. Umarım onlarda olur böyle yöneticiler. Güçlü yönetim önemli. Mevcutta yönetimde hiç bir güçlü adam yok.

heis ben üst düzey defans transfer edilmeli diyorum, sançez/bardakçı yerine. brentford kaptanı olan herif özellikle

ortasaha şu aşamada ikinci plan ama alacaksak bournemouthlu scott değilse ederson veya veerman isterim. abuk subuk gereksiz heriflere para harcamağa hiç lüzum görmüyorum
Scottun hocasını getirsek belki bişiy oynarız scottumuz olmasa bile

Kral gogıl a osuruktan nem kapmak yaz nanik yapan ulayi çıkıyor tamamen tribüne yapılmış bir hareket
o olay öyle değil ya, O bizim paylaşımın altına gs timei sayısız oulali bitti makarası döndürdü tsliler onları okuyup kinlendiler. Titiz yürütülen operasyona darbe indi.

Defans konusunda katılıyorum ama ortasaha da elzem

Abuk subuk herifler gelmesin tabi evet

o olay öyle değil ya, o bizim paylaşımın altına gs timei sayısız oulali bitti makarası döndürdü tsliler onları okuyup kinlendiler. Titiz yürütülen operasyona darbe indi.
Evet osuruktan nem kapmak işte. Twitter taymlaynına bakıp resmi paylaşım mı yapılır kral

Artık teknik değil bam güm giden Olayi gibi cesurlar lazım sadece korkaklar sağa sola pas verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt