Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.966
- 9.966
- 2.398
Tsye gelinceUlayi ilk ne zaman milli olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tsye gelinceUlayi ilk ne zaman milli olmuş
Doğru cevap futbolda mı olacaktıTsye gelince
Kasım galibaUlayi ilk ne zaman milli olmuş
NasipOulai tam da bitiyordu sosyal medyacı biraz dikkatli olup apokerimin formayı paylaşmasa o gün iş bitmişti.
Sen bi de kuru çökeliği deneProtein deposu mucizevi besin
Satom senin gönlün kim diyo bi deyiver
GS'de bu güne kadar böyle bir yönetici görmedim. GS'ye gelip karşılıksız, geri almadan para veren gördüğüm tek yönetici Erden Timur'du. Umarım onlarda olur böyle yöneticiler. Güçlü yönetim önemli. Mevcutta yönetimde hiç bir güçlü adam yok.kendi safimizi evde yapıyoruz gibi yorumladım Hasan Bekir bey
Kral gogıl a osuruktan nem kapmak yaz nanik yapan ulayi çıkıyor tamamen tribüne yapılmış bir hareketOulai tam da bitiyordu sosyal medyacı biraz dikkatli olup apokerimin formayı paylaşmasa o gün iş bitmişti.
Scottun hocasını getirsek belki bişiy oynarız scottumuz olmasa bileheis ben üst düzey defans transfer edilmeli diyorum, sançez/bardakçı yerine. brentford kaptanı olan herif özellikle
ortasaha şu aşamada ikinci plan ama alacaksak bournemouthlu scott değilse ederson veya veerman isterim. abuk subuk gereksiz heriflere para harcamağa hiç lüzum görmüyorum
o olay öyle değil ya, O bizim paylaşımın altına gs timei sayısız oulali bitti makarası döndürdü tsliler onları okuyup kinlendiler. Titiz yürütülen operasyona darbe indi.Kral gogıl a osuruktan nem kapmak yaz nanik yapan ulayi çıkıyor tamamen tribüne yapılmış bir hareket
Defans konusunda katılıyorum ama ortasaha da elzemheis ben üst düzey defans transfer edilmeli diyorum, sançez/bardakçı yerine. brentford kaptanı olan herif özellikle
ortasaha şu aşamada ikinci plan ama alacaksak bournemouthlu scott değilse ederson veya veerman isterim. abuk subuk gereksiz heriflere para harcamağa hiç lüzum görmüyorum
Kral bu rams ın xabi sine ne dersin
Evet osuruktan nem kapmak işte. Twitter taymlaynına bakıp resmi paylaşım mı yapılır kralo olay öyle değil ya, o bizim paylaşımın altına gs timei sayısız oulali bitti makarası döndürdü tsliler onları okuyup kinlendiler. Titiz yürütülen operasyona darbe indi.
adamlar tsli ne bekliyorsun yapar onlar. Bizim tsli zekasını bilerek ince bir ameliyatla çekip almamız lazımdı.Evet osuruktan nem kapmak işte. Twitter taymlaynına bakıp resmi paylaşım mı yapılır kral
Herifler trabzonlu. Bi de acayip bi baskı kurdular kulüp üstünde.Evet osuruktan nem kapmak işte. Twitter taymlaynına bakıp resmi paylaşım mı yapılır kral
İkna oldum abiYav Herifler trabzonlu