Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer doneminde aynı rezillikler yaşanmasına rağmen neden hiç birşey değişmiyor gercekten insan şaşırıyor. Çok büyük isimler basına veriliyor, sonra bir oyuncuya takılınıyor sonra da alakasız bir adama ya asırı para gömülüyor ya da kiralık biri geliyor. Cuesta, Aurier, Morata, Ndombele, hatta Ugurcan, Salai örnek bunlara.
Bu sezon da aralıktan başladılar isim pompalamaya simdi kiralık en iyisi demeye başladılar olsa oulai alacaklardı.
Simdi Fener Lookmanı da alınca tutuşup saçma sapan paralara bir adam getirmeye çalışacaklar

.....................Uğurcan............--------------------------Günay
Sallai...Sanchez...Apo...Jakobs-----------Singo.....Kaan....Arda.......Eren
............Lemina...Torreira.............------------------ İlkay.....XXXXX
Sane..............Sara..............Barış----------Asprilla........Yunus........Lang
......................Osimhen................-------------------İcardi / Kutucu

........................Ederson......................---------------------Mert
Semedo..Skriniar..Jayden..Levent----Mert.......Çağlar.....Yusuf......Brown
...............Kante...Guendouzi..........---------------Edson......İsmail / Fred
Musaba........Asensio......Lookman-----Oğuz..............Kerem..............Nene
.........................Talisca.......................--------------En nesyri / Cheriff

gene tam oturmayan yerler var bizde , yok arkadaş illa bi yerleri eksik bırakacaklar , ağız tadıyla 4 senedir tam takım yapamadılar .

Gelecek topçulara çiçek gül yerine böyle mi karşılama yapsak?

Nasıl bir olay tartışmasız Türkiyenin en büyük kulübüyüz iddaa ediyorum en az 40 milyon taraftarımız var ve taraftarda her türlü artık ürününü falan alıyor gelirlerimiz hiç olmadığı kadar yüksek ama baskanimiz amam genel kurula az borçla gideyim derdinde

Kim ne derse desin başımızdaki iş bilmez önceliği Galatasraay olmayan adamlar varken taraftar gsstore gerekli ilgiyi gösternez.Evet rekorlar kırılıyor belki ama her anlamda güven veren bir yönetim olsa bunun iki katı harcama olur.Hani yönetim-futbolcu-taraftar tezahuratın hiçbir karşılğı yok.Başımızdaki adamlarla bu hiçbir zaman olmayacak.Ben mesela elimden geldiğince gstoredan alışveriş yaparım ama şimdi sadece transferde değil takımın haklarını koruma noktasında falanda rezil oldukları iiçin her anlamda bakıyorum adamlara yok arkadaş bunlar varken daha fazla harcama yapmam diyorum..
Bunlar tez zamanda defolup gitmeli.Şu satten sonra tatmin edecek transfer yapsalarda defolup gitmeliler..

bunların yurt dışından kimseyi getireceği yok bari lig içinden eksik bölgeleri doldursunlar .

sol stopere başakşehirdeki opoku
orta sahaya göztepeden efkan

vasatlara muhtaç edecekler takımı yine

Başkan bonservis harcamak istemiyor yada Trabzonu zengin etme peşinde.

Orta saha eksik diye girdiğimiz transfer sezonunda bir ortasaha daha gönderip transfer dönemini bitirmek üzereyiz. Gerçekten şaka gibi.

Osimhen o transfer aciklamasi isine hic girmeyecekti. Simdi kuslar transfer videosuna da koyarlar. Dursun, yatacak yerin yok!

21 Ocak'ta sonraki tura kalmayı bekledik.
28 Ocak'ta herkesin Şl maçı bitsin diye bekledik.
Şimdi 2 Şubat diğer ülkelerin transferleri bitsin diye bekleriz.

Sonra da takımlar yerine oyuncu koyamadığı için oyuncularını satmıyor diye iç piyasaya yöneliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt