Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düz mantıkla şimdi atleticonun her aldığı,ilgilendiği oyuncu çok iyi topçu mu yada her aldığı çok üst düzey is mi yapıyor gallagher niye gitti o zaman
Ayrıca 35 cash falan verilmez dedik atletico da kiralık + opsiyonlu kovalıyor habere göre(ne kadar doğruysa) biz nasıl haksız çıktık onu anlamadım

Santrafor yedeği istiyorduk lookman kotarır, forvet forvet arkası oynar alın bu adamı fenere bırakmayın
Lang alırken lookman işi bitti bizim için. Bu yönetimden bu kadar. Lookman için beklemez fiyatı düşme ihtimali olmasına rağmen; beklemekle fiyatı yükselecek Oulai için beklerler.. böyle akla …. Küfretmedim tükürmek istedim oda yakışmıyor bana, tahayyülünüze bıraktım

Ayrıca 35 cash falan verilmez dedik atletico da kiralık + opsiyonlu kovalıyor habere göre(ne kadar doğruysa) biz nasıl haksız çıktık onu anlamadım
Oyuncu zaten kötü oyuncu değil de 3lu os oyuncusu bize uymaz sadece, aradığımız profil değildi yani.Menajeri zaten os arayan kulüplere öneriyor atletico da alırsa yedek yapıp kullanacak sonra da gonderir geri.

Frattesi iş yapar demiştik
Hele zorunlu olmayan opsiyonla kiralanabiliyosa hiç beklemezdim şahsen

Fofana'nın bonservise 30 milyonu gözden çıkaran yönetim için şimdi yüksek bonservis vermek istemiyor haberleri çıkıyor.

Yıllık en az 4-5 de alacaktı kabul etse düşük maaş yüksek bonservise de uymuyordu.

Nerden tutsan elde kalıyor yapılanlar.

Frattesi iş yapar demiştik
Hele zorunlu olmayan opsiyonla kiralanabiliyosa hiç beklemezdim şahsen
Paramız var harcayacağız diye her önüne gelen kameraya açıklarsan adamlar peşin ve kol gibi paraya sokmaya çalışırlar.
Belki de amaç bu yüksek ve zorunlu sözleşmeler sokulsun bi çabaladık ama olmadı muhabbeti ile taraftarı oyalayalım.

Lookman
mukau/zabi/casapialı
ümit

salak saçma işler yapmayın şunları alın gelin!

boş işlerle uğraşmayın!

baba ortasahayı yazın alırsınız !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt