Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenere karşı geçtiğimiz son derbilerde saha üstünlüğünü kaybetmeye devam ediyoruz ve hiçbir aksiyon almıyoruz.

Sadece fener değil tüm derbilerde sorun yaşamaya başladık gerçekten kadro yeterli mi ?.

3 puan önde olabilirsin bu bir şey ifade etmez fenere kaybettiğin senaryoda ikili averajla adamlar lider oluyor.

Farkı korumak için hareket mi ediyoruz yoksa rakip farkı kapatmak için mi agresif hareket edip bir şeyler elde etmeye çalışıyor

Allah aşkına fener transfer yaptığında artık işin gelecekli maliyet kısmını masaya yatırmayın adamların paraya mı ihtiyacı varda yok satamazlar kara geçemezler ayağı çekiyorsunuz ona bizim ihtiyacımız var onların yok adam faydalanmak için düşünüyor satmak falan umrunda değil lookmandan gelecek parayı napacak herifler çerez parası. Bu arada lookmanla da notthingham'ı eleyemezler bence herhangi bir premier lig alt sıra takımı bile kevgire çevirir bunları avrupa dert değil lig'de başımıza bela olacak alınan adamlar o dert.

Kitapta yazıyo kardeşim okanın aklıyla yola çıkmayacaksın

Her dönem ayrı bir rezillik

İmkansız adamları istiyo bekliyo vermediklerinde de son 5 gün çer çöpe kalıyoruz

Bu adama güvenmeyeceksin

Gü ven me ye cek sinnnnnnnnnnn
İmkansız bol maaşlı ve bol bonservis Li ve 28 yaş üstü topçu istiyor. Takımın maaş dengesini anasi ağlamış. Kadro mühendisliği dediğimiz şey tam da bu denge yok aptalca savuruyoruz. Geleceğe yönelik tek transfer yok.

Geundizi 30
Lookman 40
Sidiki 25
Kante 10

105m euro harcadılar, biz 5 lira harcayamadık

Kanat vs Forvet yaş aynı etkiyi yapmıyo. Bide Oshi cok atlet. Aralarından fiziksel farklar var. Lookman iyi oyuncu bu arada ama biraz fazla abartıldı burda. Bence Lang dan fazlasını yapamaz. Ki lang skill olarak lookman dan daha iyi mental aynı değil. Bizimkiler Langı küçümsüyo biraz. Lang cok iyi oyuncu oynayınca herkes görecek. Yinede diyorum Lookmanı almalarını istemezdim. Ama o maaliyet ve yaş büyük sorun. En az artıları ile 75 80M Sane bile bize 35 e filan patladı. Ki Sanenin seviyesi cok daha üst
3 yaş yok anlamında yazmak iştemiştim. Forvet kanat farkı oluyor illa ki ama osimhende atletizm önemli ve düşüşe geçtiğinde alamet-i farikası olan atletizm olan osimhende ciddi düşüşe sebep olacaktır.
Lang konusunda umarım iyi çıakr ve faydalanırız hiç izlemedimö bilmiyorum. Ama lookman atalanta'ya uefa kazandırmış biri. Birkaç seney düşüşe geçse de fener bunu umursamıyor aç köpek gibi saldırıyolar şmapyino olmak için. Ve nasıl oluyorsa ne batıyolar ne de soruşutruluyor bu maliyetlerle o yüzden epey bir katkı yapacaktır gol yollarında fener malesef ki. Aam 40 milyon bizim açımızdan baktığımızda lookman için ölü yatırım ama iki takımın bakış açıları çok farklı. Bende istemezdim lookman fenere gitsin ama yapacak birşey yok gibi.
Sane zaten her türlü daha iyi elit bir oyuncu etrafında uyum sağlayacak adamlar olsa bir on numara özellikle. Örnke veriyorum sneijder olsa orada seviye atlatırdı Sane'nin oyununa ve skor katkısına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt