Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Ederson 2027 haziranda sözleşmesi bitiyorO iş daha zor. Ederson kilit isimleri lookman göndermek istedikleri biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ederson 2027 haziranda sözleşmesi bitiyorO iş daha zor. Ederson kilit isimleri lookman göndermek istedikleri biri
Ama yine de devre arası asla vermezler 60 milyon falan vermezsenEderson 2027 haziranda sözleşmesi bitiyor
Demek ki Başkan Oulai olmai ise benzerini bulun yoksa size para yok demiş1,72 boyu varmış
İmkansız bol maaşlı ve bol bonservis Li ve 28 yaş üstü topçu istiyor. Takımın maaş dengesini anasi ağlamış. Kadro mühendisliği dediğimiz şey tam da bu denge yok aptalca savuruyoruz. Geleceğe yönelik tek transfer yok.Kitapta yazıyo kardeşim okanın aklıyla yola çıkmayacaksın
Her dönem ayrı bir rezillik
İmkansız adamları istiyo bekliyo vermediklerinde de son 5 gün çer çöpe kalıyoruz
Bu adama güvenmeyeceksin
Gü ven me ye cek sinnnnnnnnnnn
3 yaş yok anlamında yazmak iştemiştim. Forvet kanat farkı oluyor illa ki ama osimhende atletizm önemli ve düşüşe geçtiğinde alamet-i farikası olan atletizm olan osimhende ciddi düşüşe sebep olacaktır.Kanat vs Forvet yaş aynı etkiyi yapmıyo. Bide Oshi cok atlet. Aralarından fiziksel farklar var. Lookman iyi oyuncu bu arada ama biraz fazla abartıldı burda. Bence Lang dan fazlasını yapamaz. Ki lang skill olarak lookman dan daha iyi mental aynı değil. Bizimkiler Langı küçümsüyo biraz. Lang cok iyi oyuncu oynayınca herkes görecek. Yinede diyorum Lookmanı almalarını istemezdim. Ama o maaliyet ve yaş büyük sorun. En az artıları ile 75 80M Sane bile bize 35 e filan patladı. Ki Sanenin seviyesi cok daha üst
Bir iş varfena transferler geliyor haber geldi
Bir isim mi?
Bir isim mi?
Bir isim mi?