Cafer Güney
Ulubatlı Souness
Yaparlar bi şekilde mantıklı herhangi bir hareketleri yok kiLookman'ı alıyorlarsa ondan vazgeçmezler mi? Nesyri ile Duran'ı birlikte mi gönderecekler ve kime gidiyor bu oyuncular?
Yaparlar bi şekilde mantıklı herhangi bir hareketleri yok kiLookman'ı alıyorlarsa ondan vazgeçmezler mi? Nesyri ile Duran'ı birlikte mi gönderecekler ve kime gidiyor bu oyuncular?
osimheni kim aldıYav Vitinha diyorlar bir de
Ya Umutcuğum Vitinha'nın ayakkabısını alamaz Kavukçu ve Dursun
Bunu dün dediğimde bir arkadaş bana gülerek sallıyordu umarım o arkadaş çıkıp erkekçe özür diler en azından o karakteri ortaya koyar.Lookman'ı alıyorlarsa ondan vazgeçmezler mi? Nesyri ile Duran'ı birlikte mi gönderecekler ve kime gidiyor bu oyuncular?
tedesco lookmanı veto etmiş ama başkan zorla alıyormuşfbde kaos bekliyorum yakın zamanda. Takımlarında hiç huzur yok, Kim yedek kalırsa o sorun çıkartacak
Valla iş hiç iyi yere gitmiyor millet hala dalga dümen peşinde yönetimde bu kafada olduğu için şampiyonluk gidecek. Sen yerinde sayıyon rakip güçleniyor devam edin makaraya
tadic dzeko daha cok korkutuyordu
kadrolarında 2 adam top oynuyor gerisi fos
gstatilden @Mehmet BİLİCİOĞLU cözecektir ücret karşılıgında@Recep Buruk Vizen var mı transfer görüşmesi yapmaya gitmemiz gerekiyormuş
Rakibi yok ki. Kim çıkacak karşısına pilatesci eşref mi?Şampiyonluk gidince seçimi kazanacak mı
Heh bende Cafer ne zaman yazacak diye bekliyordum.@Recep Buruk Vizen var mı transfer görüşmesi yapmaya gitmemiz gerekiyormuş
üzücü çok üzücü hem de.fb ne güzel bok gibi adamlar alıyordu her sene rahat rahat tüm transfer konularına bok gibi oyuncu diyebiliyordum ama fransada beğendiğim genç oyuncuyu bile almağa başlamaları benim için üzücü baya.Üstüne biz de gidip kiralık saçma sapan herifler alıyoruz,peşinde koşuyoruz.Harbiden bunlar Erden Timur'un başlattığı düzeni tersine çevirmeye çalışıyor
kim iyi ortasahada genduzi yan pas geri pasLookmanın tadiçle madiçle uzaktan yakından alakası yok orta sahaları keza geçen senelere göre çok daha iyi durumda forvet hariç her bölgede alternatifli ve güçlü futbolcular aldılar. Hocaları saha dışı hiç bir işe bulaşmadı henüz yöneticileri saha içine daha çok odaklı. Senin yöneticin sana çöp poşeti layık gördü hatırlatırım. Valla bizim taraftardaki bu rahatlık artık rahatsızlık vermeye başladı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi