Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lookman'ı alıyorlarsa ondan vazgeçmezler mi? Nesyri ile Duran'ı birlikte mi gönderecekler ve kime gidiyor bu oyuncular?
Bunu dün dediğimde bir arkadaş bana gülerek sallıyordu umarım o arkadaş çıkıp erkekçe özür diler en azından o karakteri ortaya koyar.

Lookman yangınını hiç anlamıyorum. Sen de kanata yakın kalite Lang aldın zaten. Eğer bir yangın yapılacaksa bu fizikli, azman orta saha yangını olmalı da bizimkilerin iyi bir oyuncu alma ihtimali artık yok bence 6 noya.

tadic dzeko daha cok korkutuyordu

kadrolarında 2 adam top oynuyor gerisi fos

Lookmanın tadiçle madiçle uzaktan yakından alakası yok orta sahaları keza geçen senelere göre çok daha iyi durumda forvet hariç her bölgede alternatifli ve güçlü futbolcular aldılar. Hocaları saha dışı hiç bir işe bulaşmadı henüz yöneticileri saha içine daha çok odaklı. Senin yöneticin sana çöp poşeti layık gördü hatırlatırım. Valla bizim taraftardaki bu rahatlık artık rahatsızlık vermeye başladı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son saatlerde olai gelir. Sonrada ligi, ülkeyi tanıyor yabancılık çekmez diyecekler.
En başta elit, süper üfff be ne topçu alacağız diye saçma sapan açıklamalar yaparak gelecek her oyuncuyu taraftarın önüne atıyorlar. Olai de alınabilir bunda sorun yok ama her şeyde olduğu gibi transferi de kötü yönetiyorlar. Hoca ve yönetim.

Neyse dua edin okan hoca bir şekilde şampiyon yapsın. Böyle yönetilen takım eninde sonunda dağılır ama onu da söyleyelim

üzücü çok üzücü hem de.fb ne güzel bok gibi adamlar alıyordu her sene rahat rahat tüm transfer konularına bok gibi oyuncu diyebiliyordum ama fransada beğendiğim genç oyuncuyu bile almağa başlamaları benim için üzücü baya.Üstüne biz de gidip kiralık saçma sapan herifler alıyoruz,peşinde koşuyoruz.Harbiden bunlar Erden Timur'un başlattığı düzeni tersine çevirmeye çalışıyor

yavaş yavaş patlıyor işte takım
hastalık gibi

bunuda yine okanın kapasitesini 4 sene sonra anladıkları gibi iş işden geçince anlayacaklar

dua edin lang iyi çıksın
asprilladan oek ümidim yok ama inşallah o da iyi çıkar

NET adamlar yerine ne idüğü belirsizleri alıyoruz yine!

Lookmanın tadiçle madiçle uzaktan yakından alakası yok orta sahaları keza geçen senelere göre çok daha iyi durumda forvet hariç her bölgede alternatifli ve güçlü futbolcular aldılar. Hocaları saha dışı hiç bir işe bulaşmadı henüz yöneticileri saha içine daha çok odaklı. Senin yöneticin sana çöp poşeti layık gördü hatırlatırım. Valla bizim taraftardaki bu rahatlık artık rahatsızlık vermeye başladı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kim iyi ortasahada genduzi yan pas geri pas

fred dökülüyor

digerleri sakat

bi asensio fark yaratıyor

skniar her maç kırmızılık hareket yapıyor defansı rezalet

forvetleri yok

kanatlarında musaba iş yapıyordu yerine lookman alıyorlar

kalecileri zaten pert

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt