- 1 Ocak 2011
- 15.432
- 10.455
- 1.838
Geleneksel gsc aglamalari doymadiniz basarilara doymadiniz be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cumhur en efendilerden bu sektörde , pek fazla girmezdi bu toplara
üstüste 2 kere yazmış , beraber gelirler mi acaba dicem de bu seferde marsilyada topçu kalmıyor
cumhur en efendilerden bu sektörde , pek fazla girmezdi bu toplara
üstüste 2 kere yazmış , beraber gelirler mi acaba dicem de bu seferde marsilyada topçu kalmıyor
Ben de böyle düşünüyordum ama ismi geçenler hiç istediğimiz yada bize net seviye atlatacak isimler değil. Eğer bir anda sürpriz 1-2 isim gelirse seviniriz ama umudum yok.Gelmeme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Mutlaka indirecekler iki önemli isim daha.
Albert gelmeli.
Yalnız bu net erden timur transferleri vizyon olarak. Erden başkan daha ucuza alıyordu tabi orası ayrıTedesko gelir gelmez
Musaba
Kante
Genduzi
Mert
Lookman
Şerif
Bizimki de 4.senesinde zibilyon imkanla
Lang
Asprilla
Onyedika/charles/poşettino cart curt
İstifaaaaaaaa
Onun skilsi izledim de skilsteki kadar iyi mi acaba gerçektemarsilya dan alınacak orta saha sene başında ismael kone idi.
çocuk çok başka bir şey ya
Niye, yönetimde sıkıntının sebebi Okan. Okan’a Osimheni ve Okan’a rağmen leminayı aldı adamlar. Okan ederson istiyordu, Uğurcan verdiler. Dar kadro istiyorum diyen yine Okan. Beceriksizlik sadece yönetimde değil, Okan’da.Önce düzgün bir yönetim gelsin de gerisi sonra düşünülür
Dediklerin doğru ama yönetimin menajer ittirmesiyle aldıklarını da say roman olurNiye, yönetimde sıkıntının sebebi Okan. Okan’a Osimheni ve Okan’a rağmen leminayı aldı adamlar. Okan ederson istiyordu, Uğurcan verdiler. Dar kadro istiyorum diyen yine Okan. Beceriksizlik sadece yönetimde değil, Okan’da.
iyi iyi çok iyi , arıza sadece biraz. acayip egoluOnun skilsi izledim de skilsteki kadar iyi mi acaba gerçekte
Renktaş esprisine yazdım yau zaten
Ama bence büyük takım hocası değil
Paşa dursun en son onun için de 10 milyonu fazla buldu deniyordu onuda yapamayabilirler.Nigga mı nhegma mı ne onu sokacaklar galiba bize