Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tedesko gelir gelmez

Musaba
Kante
Genduzi
Mert
Lookman
Şerif

Bizimki de 4.senesinde zibilyon imkanla

Lang
Asprilla
Onyedika/charles/poşettino cart curt

İstifaaaaaaaa

Gelmeme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Mutlaka indirecekler iki önemli isim daha.
Ben de böyle düşünüyordum ama ismi geçenler hiç istediğimiz yada bize net seviye atlatacak isimler değil. Eğer bir anda sürpriz 1-2 isim gelirse seviniriz ama umudum yok.

riera da kendini ispatlasın o da gelsin

3 sene şampiyon olmul 4. için favori olan hocanın arkasından sıradan bir yabancı getirirsen 5 hafta sonra yerler

bu ülkenin dinamiklerini bu anlamda bilmekte fayda var

okan buruk da artık ismi ağır bir hoc

sen foruma bakma galatasaray taraftarının büyük kısmı okan buruktan memnun

o yüzden öyle biri gelmeli ki şüphe kalmamalı akıllarda

Önce düzgün bir yönetim gelsin de gerisi sonra düşünülür
Niye, yönetimde sıkıntının sebebi Okan. Okan’a Osimheni ve Okan’a rağmen leminayı aldı adamlar. Okan ederson istiyordu, Uğurcan verdiler. Dar kadro istiyorum diyen yine Okan. Beceriksizlik sadece yönetimde değil, Okan’da.

Niye, yönetimde sıkıntının sebebi Okan. Okan’a Osimheni ve Okan’a rağmen leminayı aldı adamlar. Okan ederson istiyordu, Uğurcan verdiler. Dar kadro istiyorum diyen yine Okan. Beceriksizlik sadece yönetimde değil, Okan’da.
Dediklerin doğru ama yönetimin menajer ittirmesiyle aldıklarını da say roman olur

arda vefalı adam shaktar ı yüz üstü bırakmaz ,

ya fatih terim ben varken almadınız topçu deyip geri gelir , yada emekliliğini yaşar ,

bizimkilerde gider sinsi selçuk inana teklif götürür .

Hatipoğlu futbolcularımıza önereceğiniz orta saha var mı diye soruyordur şuan transferin uzama sebebi bu.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riera da naif bir herif şimdi her şeyi oyun bilgisi falan açıklamak mantıksız. Bir sürü yıldız yönetmek zorunda burda. Billur lazım çok yok gibi kendisinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt