Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetti gari yangın başlasın dişimize göre rakip de çektik illallah dedirttiniz, getirin şu transferleri artık

Fire Elmo GIF

ben riera başarısız demedim

3 sene tr ligini kazanmış 4.yü de kazanma ihtimali olan adamı göndeirp getirilecek kadar kariyerli değil diyorum
Bende diyorum ki; Avrupa kupasında yaptıkları tr şampiyonluğundan daha önemli. Adam kendini kanıtladı ve Okan’a verilen “Uğur Can, Sanchez, Jakops, Torreira, Lemina, Sare Osimhen, vs” kadro ile neler yapar neler.. adam hem AL gemde KK kendini ispatladı. Önemli olan da bu arena, tr ligi değil.

Yok dilenen özrü kabul etti,melo diledi ya

Ego yapmadı hiç,insancıl ve arkadaş canlısı birisi

Adam yönetiminde önemlidir bu,fazla pısmayacaksın okan gibi,tudor gibi de höt zöt yapmayacaksın

Riera o dengeyi tutturabilir bi isim gibi geliyo bana
Okan için oyuncu yönetimi = mavi boncuk dağıtmak.

Rieranın yolu düşecek buraya illa ki. Başarılı olmasını çok isterim severiz kendisini

Skriniar tuttu şampiyon oldun, Ascensio tuttu hala 3 puan öndesin. Demek ki sen iyi olursan yenersin de geçersin de... Çünkü bu "olumlu" istisnalara rağmen o kadar da iyi gitmeyen de şeyleri var... Şimdi bu olası kötü şeylere şişik bir kadro ve mutsuz oyuncular da eklenebilir... Kerem, Nene, Alvarez, İsmail, hatta belki Talisca mutsuz olur mu? Nesyri zaten mutsuz olacak... Gelecek santrafor tutacak mı? Tutmazsa bu en ufak tökezlemede patlamaya hazır camialarına nasıl yansıyacak... Hala stoperlerinin biri Oosterwolde... Stoperde pek güven vermiyor ve üstüne sol bek de oynamam diyormuş ve diğer iki sol bekleri de 1 aya yakın sakat... Bu yüzden kadroyu çoırba ediyorlar... Tedesco sürekli çeşitli denemeler yapıyor, yeni gelenleri oturtana kadar ne denemeler yapacak... Bir sürü eskiden devam eden ve yeni oluşması olası dertleri var...

Sen güçlü olursan geçilemeyecek durumda değiller... Özellikle Lookman aldılar ve ellerindekileri maliyetinden de kurtularak gönderemediler diye düzgün bir santrafor alamazlarsa yine defolu, yine eksik bir kadroları olacak...

Yeter ki biz sorunlarımızı giderelim. Eksiklerimizi giderelim.
Olayın net özeti budur

Dzeko tadic fred ve şimanski gibi direkt katkı veren adamlarla 99 puan almalarına rağmen yine altımızda kaldılar. Hakem desteği bir tarafa konamaz fakat tek top oynadıkları sezon da o sezondu.

Leminayı biraz idare edebilecek birini alabilseydik çok büyük avantaj bizde olurdu hala, bu saatten sonra düzgün birini alabileceğimizi sanmıyorum sakatlanmasın diye dua edicez

Renkdaş biz zaten adamların önünde olduğumuzu söylüyoruz ama aynı zamanda uyarıyoruz yaptıkları yıldız oyuncu hamleleriyle arayı kapatmaya başladılar. Böyle devam edersen gelir geçerler. Takip mesafesini korumamız lazım. Gelip geçtiklerinde arkadan el sallarsın artık en fazla, geç olur

İşte adamlar geçmesin diye araya girip Lookman'ı ille bizim almamız gerekmiyor, kendi eksiklerimize odaklanmamız gerekiyor... Devre arası maliyetli transfer yapacak kadar acil kanat ve 10 numara ihtiyacımız pek kalmadı... Lookman da yani "Icardi varken bile Osimhen fırsatı çıkarsa alınır" niteliğinde tüm planlarını iptal edip balıklama dalacağın cinsten "GERÇEK OLDUĞUNA İNANILMAZ, BENZERİ TARİHTE BULUNMAZ BİR FIRSAT" değil... Evet biraz soru işareti adamlar aldık ama o mevkilere alacağımız adamları aldık bitti artık...

Bizim şimdi FB'nin ne yaptığına bakmadan doğru adamlarla orta saha eksiğimizi tamamlamamız gerekiyor... Mümkünse biri cuk oturup derde derman olacak seviyede 2 orta saha ve belki bir stoper alternatifi... Yönetime biz de kızıyoruz ama bunu yapamadıkları için kızıyoruz... Yoksa Lookman'ı almadılar da FB'ye kaptırdılar diye değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt