Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.064
- 2.919
- 1.748
Daha Yusuf’u gönderemeyen yönetimden transfer aynı Yusuf’u bir sonraki maç kadroya alan hocadan adaletli kadro kurmasını bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim rtsYine Monaco'nun kucağına düşmüşler, sakat adamı almaya çalışıyorlar.![]()
Başka u23 transfer edemeyiz diye Yusufu bırakmıyorlar herhaldeDaha Yusuf’u gönderemeyen yönetimden transfer aynı Yusuf’u bir sonraki maç kadroya alan hocadan adaletli kadro kurmasını bekliyoruz
Yine Monaco'nun kucağına düşmüşler, sakat adamı almaya çalışıyorlar.![]()
moralin bozulması normal hepimizin bozuluyor ama sabahtan yok lokman böle yok febe yüz yılı yok bizi ezerler sıkıyor yani
Bize 6 numara lazım diyoruz, kanteye niye girmiyoruz
fb son virajda siviyor renktas sen canini sikma.juve maclari arasi konya dep mi
sonrasi alanya mi
bittik biz
nisanda Fb bizi arenada 5leyip samp. oluyor
RIP Cimbom
29 yaşında sakatlık geçmişi olan oyuncu ne desek boşZakaria mı allahım sabır ver nereye saldıracaklarını şaşırdılar
MaalesefSen Konya'lı mıydın lan?
Onu ben bile istemem ama isteyeni bir noktada anlayabiliyorum üstatsırf okan gitsin diye febe şampiyonluğu istiyen Galatasaraylı haindir şerefsizdir
Postu düzenledi, Duran > Lille'ye gitmiş.
taraftar 13. olmayı özlemiş anlaşılanOnu ben bile istemem ama isteyeni bir noktada anlayabiliyorum üstat
Okan yıldırdı herkesi dayanamıyo insanlar artık kurtulalım da o da olsun kafasına girdiler