Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu aşamada yapılan bir hatadır. Hataya hata diyoruz işte... Bu arada sen söylemeden yazayım okan buruk un hatalarına da hata diyoruz. Git okan konusuna bak...Şu posta cevap vermek istermisin
Febe kupa finallarinde de siviyordu ama bu sefer sivamadifb son virajda siviyor renktas sen canini sikma.
Akşam ki programı merakla bekliyorum, 29'unda uçaklar peş peşe inmişti heyecandan duramıyorum.
Hiçbir fikrim yok üstat. 20 yılda bir iki üç yetenekli adam düşürüyor, o sadece. VEYA bulduklarını paso vetoluyorlar galiba. Hiç kimseye inancım yok bu yönetimdekendimi bildim bileli emre utkucan var, sebebi nedir?
YETİŞİN DOSTLAE
Vermeermen'ı çakacaklar
Ons dün %12 çakıldı ama muhtemelen önümüzdeki hafta yeni ATH bölgesine doğru gideriz genelde bu hareketi yapıyor devam hareketi olarak düşünüyorum. Trump konuşmaları ve bölgedeki istikrarsız yapıları düşününce son küba olayları hepsini katınca şu an silkeleme hareketi yaptılar. Önümüzdeki hafta kaldığımız yerden yukarı devam ederiz.Bu yönetimin bir halt yiyeceği yok. Sen Ons altından haber ver Umut'um
diri bir yusuf