Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben lig içinden ziyade avrupa için daha çok istiyorum orta sahayı şimdi mesala bizim yönetim yönetim olsaydı adam gibi aslan gibi ruiz gibi yada ederson gibi kafada en ufak soru işareti bırakmayacak bir orta saha alır birde icardi yerine genç potansiyelli bir santrafor alırdı.Bizde juve maçını beklerdik sabırsızlıkla

B0DD2B97-64AC-4157-9728-2E5AF311CF80.webp

Gibi nöbet

Sarr zaten yumusak bir adam degilki ? Box to box isini gayet iyi yapabilir. Hem alanı savunabilip hemde driplingle kat edebilir yani. Illa 6 almana sonrada dripligli birini almana gerek yok sadece Sarr da çozerdi orta sahada bir çok isi. Gercek Elitte bir adam. Alamazlar tabi ama boşa konuşuyoruz burada.
Ben Lemina'yı bazı durumlarda stopere çekebilme şansının da olması gerektiğini düşünüyorum o yüzden kalan 2 hakkı da orta sahada kullanmak doğru geliyor bana. Bunlardan birisi genç ama net biri 25-30 milyona. Diğeri ise genç 5-8 milyona daha yatırımlık biri gibi.

Hangi tag girelim renkdaşlar elimde 250 adet twitter fake hesabı var hepsi bota bağlı dursunu indirebilirim yeterki direktif verin

Transferde fena sinifta kaldik.. ve bu ilk defa degil… Erden Timur keske bisey yapabilsen bu rezilllige :/

Sidikli için 20m para istemişler şaka mı bu klüpler ya

Adamın tek vasfı 20 maçta 4 gol atmak. Valla “hi” dedim mi 15 istiyor klüpler artık. Bunlara bakar isek osimheni bedavaya almışız valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt