- 26 Ocak 2021
- 41.401
- 40.684
- 3.078
Asıl tag 2.tag olmus onu desteklemeli#TransferlerNerede tagımıza destek olalım
dursun istifa tagı fblilere aittir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl tag 2.tag olmus onu desteklemeli#TransferlerNerede tagımıza destek olalım
dursun istifa tagı fblilere aittir
Birlik zamanı dirlik cıkarmayalım dostumAsıl tag 2.tag olmus onu desteklemeli
Ben Lemina'yı bazı durumlarda stopere çekebilme şansının da olması gerektiğini düşünüyorum o yüzden kalan 2 hakkı da orta sahada kullanmak doğru geliyor bana. Bunlardan birisi genç ama net biri 25-30 milyona. Diğeri ise genç 5-8 milyona daha yatırımlık biri gibi.Sarr zaten yumusak bir adam degilki ? Box to box isini gayet iyi yapabilir. Hem alanı savunabilip hemde driplingle kat edebilir yani. Illa 6 almana sonrada dripligli birini almana gerek yok sadece Sarr da çozerdi orta sahada bir çok isi. Gercek Elitte bir adam. Alamazlar tabi ama boşa konuşuyoruz burada.
Lille maaşını nasıl ödeyecek yawDuran ise Lille'e gitmis demek.
Biz haric herkes calisiyor bu nasil paralel bir evren ?
Fener odemeye devam eder, onlar sadece kiralik ucreti oder.Lille maaşını nasıl ödeyecek yaw
aynen o yüzden sorunu kökten çözmek şart dursunu istifa ettirmek gerekböyle tag ler yapmayin olm baskiya gelip cer cöp aliyolar ondan sonra
Başka bir evrende lookman biz indiriyoruz galiba. Biz işkence çekiyoruzDuran ise Lille'e gitmis demek.
Biz haric herkes calisiyor bu nasil paralel bir evren ?
#TransferlerNeredeHangi tag girelim renkdaşlar elimde 250 adet fake hesap var hepsi bota bağlı dursunu indirebilirim yeterki direktif verin