- 4 Ağustos 2009
- 90.962
- 72.331
- 5.358
Yonetimin singo transferinin hesabını sorması guzel. Singo da singo diyerek 60m euro soktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zabi ve danois bana uyar..Bence hem 8 hem 6 ya ihtiyacimiz var u-23 de normal kontenjan i da oraya harcamamiz lazim.
Oha sen bu konuşmalar yapılırken oradaydın yani1 Kez daha deniyorum
Güzel abim
Yönetim okanla tfer toplantısı yaptığında fabian ruiz ihtimali var ama o ihtimal % 1 ,olup olmayacağı da ancak 1 şubatta belli olur dediğinde
Okanın, ne 1.5 ay bekleyeceğiz alıp alamayacağımız da belirsiz maliyeti de yüksek,bizim şu an kadromuz perişan bir halde, götümüzde ayı bağırıyo gidin orta sahaya şu 2 gencoyu alın kanada şu 2 adamı alın yolumuza önümüze bakalım demesi gerekmiyomu
Gerekiyo,ama demiyo işte
Okan bekleyelim diyo,okan os aldırmıyor,okan leminayı istemiyor,okan 4 senede 28 tane bek yedi,okan 4 senede 98 transferi çöpe çıkardı,okan sağbek stoper olarak ısrarla aldırdığı adama sağbek oynayamıyomuş diyip bizi götümüzden bıçakladı,okan 12 yabancı yeter 2 kişi daha almayalım yoksa kaanla berkana forma veremem dedi
Hataları yapan bu,yönetimle ne alakası var yahu bu hataların
Elit diye yönetim mi diyor,yoo ben şu 5 milyonluk adamı istiyorum deseymiş ya niye demiyomuş
Diyemez çünkü eliti o istiyor bak papggeyde fiyat düşmedi dursun vetoladı ,yönetim elit istese alırlardı işte
Hiç mi mantık kuramıyosun abicim sen
Tüm forum birleştik sana ilkokul düzeyinde muhakeme yaptırmaya çalışıyoruz yahu
İstediği her topçu poşet çıkınca itimadı kalmamış artık demek ki dursununbu transferden dolayı yönetim para harcamak istemiyor sanırım
edersonuda sokacaktı dursun mudahale etti allahtanİstediği her topçu poşet çıkınca itimadı kalmamış artık demek ki dursunun
hşükür fbli olsa yurt dışı dönüşlerinde 50 kere fbye giderdi yav açık çek falan veriyolardı gelsin diye
Direkten döndük orda da bi 60-70 giriyoduedersonuda sokacaktı dursun mudahale etti allahtan