Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi Bissouma'yi almalıyız ama maksimum 3 milyon maaşa.
Lemina veya Osimhen yokken fiziken çok ezilecegiz yani 2 + 2 = 4 gibi net.
Kibirli olmaya gerek yok
Bissouma + Genç 6

Yönetim gelen oyuncuların takıma adapte edilmemesi sürekli yedek olmasından sıkılmış

1 Kez daha deniyorum

Güzel abim

Yönetim okanla tfer toplantısı yaptığında fabian ruiz ihtimali var ama o ihtimal % 1 ,olup olmayacağı da ancak 1 şubatta belli olur dediğinde

Okanın, ne 1.5 ay bekleyeceğiz alıp alamayacağımız da belirsiz maliyeti de yüksek,bizim şu an kadromuz perişan bir halde, götümüzde ayı bağırıyo gidin orta sahaya şu 2 gencoyu alın kanada şu 2 adamı alın yolumuza önümüze bakalım demesi gerekmiyomu

Gerekiyo,ama demiyo işte

Okan bekleyelim diyo,okan os aldırmıyor,okan leminayı istemiyor,okan 4 senede 28 tane bek yedi,okan 4 senede 98 transferi çöpe çıkardı,okan sağbek stoper olarak ısrarla aldırdığı adama sağbek oynayamıyomuş diyip bizi götümüzden bıçakladı,okan 12 yabancı yeter 2 kişi daha almayalım yoksa kaanla berkana forma veremem dedi

Hataları yapan bu,yönetimle ne alakası var yahu bu hataların

Elit diye yönetim mi diyor,yoo ben şu 5 milyonluk adamı istiyorum deseymiş ya niye demiyomuş

Diyemez çünkü eliti o istiyor bak papggeyde fiyat düşmedi dursun vetoladı ,yönetim elit istese alırlardı işte

Hiç mi mantık kuramıyosun abicim sen

Tüm forum birleştik sana ilkokul düzeyinde muhakeme yaptırmaya çalışıyoruz yahu
Oha sen bu konuşmalar yapılırken oradaydın yani 😀

Bak bu sefer okumadım direkt ortada tek nir cümle görüp cevap verdim...:)

Son düzenleme:
Yönetim muhtemelen Danois,Zabi gibi oyuncular getirmeye çalışıyorlar Okan hoca da Gueye diye tutturdu orda işler kızışmıştır

Riera'yı kötü kaçırdık Frankfurt'u Bundesliga şampiyonu yapsın da izleyelim

Oulainin yaptığı hatadan bağımsız söylüyorum hatalar olabilir..
Bu adamın şu an edeceği maksimum bedel 20 dir..Ciddi anlamda fiziksel dezavantajı var..O fiziğe rağmen hızı ortalama..Tsnin diğer orta sahası daha çok sorunluluk alıp oyunun içinde kalıyor.Bencede oda yetersiz.

Bu ülke ffutbolundan hiçbir cacık olmaz.Bir tek bizden umut var ama başımızdaki hain iş bilmezlerden dolayı bir türlü o eşiği atlayamıyoruz..Sadece bu yönetim değil eskilerde aynı.

Şu adam 40 milyonlar 50 milyonlar isteyen ts yöneticileri tipik beş para etmez iş bilmez yönetici profilleri.Bzimkilerinde bunlardan farkı yok..İşte böyle yöneticiler yüzünden türkiyede hiçbir takımımızdan hiçbir halt olmuyor.Borç batağında yüzüyorlar.Devler vergi affı,düzenlemeler olmasa alayı batmıştı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt