İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.766
- 4.095
- 1.278
Burada tutarsa yolu bize düşmez daha![]()
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gude albert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada tutarsa yolu bize düşmez daha![]()
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulayı:Oulai birakin beni gideyim diyor sanirim kenara ben oyle anladim
Bence, Gueye - Olai tartışması var içerde.
30 a vermıyorlar yoksa coktan aldırırdıokanın tek haklı olduğu konu gueye NET
burdan trip yemesi komik oldu
ama gueyeye 30 verilmez orada dursun haklı
dursun son gün alır kendi başınaBaskan’in listesi farkli diye bir sacmalik uyduruluyor
Madem farkli bir listesi var,nerede transferler
Birde şey var bir dönem boyunca ısrar ettiği adamı 6 ay sonra unutuyor. Geçen kış mikautadze diye tutturdu oyuncu gelmek istemedi yazın oyuncu ayrılma durumundayken sormadık bile.3-5-2 oynıcaz diye Frankowski Morata aldırıyor, 1 maç sonra vazgeçiyor
Angelino aldırıyor yok bu 3lüye uygun diyor dönüyor yine 352 beki Köhn alıyor.
Sayayım mı lan daha
Dursun sevmeyecegi eşeğin önüne ot koymaz. Taniyamamissiniz dursunu. Okanin para yediği falan yok, sadece beceriksiz. Gardinin para yemesi kadar doğal bir şey yok, adamın iş tanımı bu. Dursun cebine birşey girmeden iş yapmaz asıl. Erden Timur hangi transferden para yemiş öğrenebilir miyiz adıgüzel? 6 milyona torreira mi, 9a davinson mu, 10a icardi mi?Okan Gardi'ye para kazandırıyor, Gardi Okan'a nüfus kazandırıyor gibi duruyor, hayalleri Erden Gardi Okan üçgeni ama Dursun oyun büyük ben bu oyunu bozarım deyip uzun adam jokerini kullanıp Erden'i oyun dışı bıraktırmışta olabilir. Okan'da en geç sene sonu paket.
1 milyona gelse ırgat gibi kullanırdın Berkan yerine. Treni kaçırdık orda. 8-10 milyon verilip alınacak topçu değil.maestroyu almamak da müthiş iş bu arada
bizimle alakası olmayan bir herif