Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.364
- 23.895
- 2.393
Abd'de şov yapıyor sıfır savunmalara karşı ronaldinho gibi takılıyor orada.bi ara deli gibi evander istiyordu ne oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abd'de şov yapıyor sıfır savunmalara karşı ronaldinho gibi takılıyor orada.bi ara deli gibi evander istiyordu ne oldu
Hocam futbolda olduğu gibi otelde de güçlü. Hay maşallah hocama.Okan bebek otelden dolayı mental olarak çökmüş durumda. Bi insan niye sürekli haftada 2 gün otele gider
40 milyon taraftar varsa 39 milyonu istemiyordur okanı.Okan bebek otelden dolayı mental olarak çökmüş durumda. Bi insan niye sürekli haftada 2 gün otele gider
Kamplaşma mı var diyon dostum?Bence hocadan kaynaklı değil
Ben Dursun olsam Young maçının akşamı kovardım okanı.Dursun'la da Okan'la da bu kulüp 1 adım ileri gidemez. Bunun tartışılabilecek bir tarafı yok.
Ama siz Dursun yerinde olsanız, Okan'ın istediği topçuları güvenip de alır mısınız? Soru sadece bu.
Ha ama Okan'ın istediğini güvenip getirmiyorsan da birini alıp getirecektin 10 gün önce ve bu orta saha işini kapatacaktın. 1 tane genç, 1 tane de ne vereceği belli olan, ortalama üstü topçuluğu olan, insani maliyetlerde tecrübeli birini getirsen kimse sana niye bunları aldın demezdi. Tam aksine doğru iş yapmış derlerdi.
Nerden tutarsanız elinizde kalan bir süreç var.
Arda diye bi stoper var diye yaptı, çocuğu fb maçında sahaya atıp hem çocuğu hem 2 puanımızı yediÖrnekti sadece ya mikautadze mesela sol stoper aradık tüm kış gitmediğimiz adam kalmadı herkesten red yiyip cueasta'ya gittik yazın bir tane stoper istemedi elindekini de gönderdi. Defansif orta saha diye yola çıkı ofansif 8 aldırıyor mesela planlama hiç yok.
Gerek yokki Alanya görüşelim demiş zaten, bizimkiler oralı değil.sizin allahınız kitabınız yok mu, bırakın Galatasaray'a gideyim dese ii olurdu maestro
Dursun hamzayı umut bulutun sözleşmesini uzatırım dediği için kovmuştuhoca cıkıp para var istedigimız adamı alırız derse
dursun hoop dur bakalım sen kimin parasını veriyorsun alıyorsun demiş
Yazdık bunları o zaman da ama, şampiyon hoca kovulur mu dendi.Ben Dursun olsam Young maçının akşamı kovardım okanı.
üstüne 35 koyup alırız ozamanosiye 80 verdik
onada veririz
Gerek yokki Alanya görüşelim demiş zaten, bizimkiler oralı değil.