Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam burada suç kimin sence?
Herkesin

Doue alamayan yönetim de Jelert’e okay veren teknik heyet de suçlu.

250 m euro bonservis harcadık son 1.5 senede, şu paraya hala kadro sıkıntısı yaşamamalıydık.

Ulan sabahtan beri burada yönetimle okana soyleniyorum ne günaydını :asd:
Bravo hocam böyle devam, okan+yönetim istifa yetti artik cok gerginim
8b316639-e7c8-4deb-8dd8-254ee891619f.webp

Ademola Lookman'ın Fenerbahçe'den talepleri • Maaş: 10M€ • Bonus: 2M€ • Forma satışından pay (İbrahim Seten)

Dursun Özbek mevcut yönetimle seçime girerse kazanamaz ama tek korkum Adnan Polat iki ucu boklu değnek

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkesin

250 m euro bonservis harcadık son 1.5 senede, şu paraya hala kadro sıkıntısı yaşamamalıydık.
Ben 1e yönetim koyarım. Bi tane sportif direktör koyamadılar. Okanın bu kadar şımartılmasını bi türlü anlayamıyorum zaten. Futbolcu konusunda bilgisiz olduğu aşikar

Herkesin

Amirim daha fazla bu konulara girme hatirladikca sinir kirizi geciriyorum, inanilmaz kötü yönetiliyoruz rezillik

Okan Gardi'ye para kazandırıyor, Gardi Okan'a nüfus kazandırıyor gibi duruyor, hayalleri Erden Gardi Okan üçgeni ama Dursun oyun büyük ben bu oyunu bozarım deyip uzun adam jokerini kullanıp Erden'i oyun dışı bıraktırmışta olabilir. Okan'da en geç sene sonu paket.
6828.jpg

Vermeeren veya türevleri alınacak ise hiç transfer yapmasınlar Mayıs da mı Haziran da mı yapılacak seçimde aday felan olmasınlar. Biz diyoruz ligin Bayern’iz onlar ise…..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt