Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.237
- 12.978
- 2.658
Kavukcu bunu kan yetersizlikten almaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HerkesinHocam burada suç kimin sence?
Bravo hocam böyle devam, okan+yönetim istifa yetti artik cok gerginimUlan sabahtan beri burada yönetimle okana soyleniyorum ne günaydını![]()
Salainin os hali gibi miFM topçusu
Niye 4 gün eksik ceza yemiş? İyi hal mi?
Ortam gerildi diye saldi yoksa birbirimizi yiyecezBurası transfer nöbeti dostum.
Ben 1e yönetim koyarım. Bi tane sportif direktör koyamadılar. Okanın bu kadar şımartılmasını bi türlü anlayamıyorum zaten. Futbolcu konusunda bilgisiz olduğu aşikarHerkesin
Doue alamayan yönetim de Jelert’e okay veren teknik heyet de suçlu.
250 m euro bonservis harcadık son 1.5 senede, şu paraya hala kadro sıkıntısı yaşamamalıydık.
Amirim daha fazla bu konulara girme hatirladikca sinir kirizi geciriyorum, inanilmaz kötü yönetiliyoruz rezillikHerkesin
Doue alamayan yönetim de Jelert’e okay veren teknik heyet de suçlu.
250 m euro bonservis harcadık son 1.5 senede, şu paraya hala kadro sıkıntısı yaşamamalıydık.
Okan Gardi'ye para kazandırıyor, Gardi Okan'a nüfus kazandırıyor gibi duruyor, hayalleri Erden Gardi Okan üçgeni ama Dursun oyun büyük ben bu oyunu bozarım deyip uzun adam jokerini kullanıp Erden'i oyun dışı bıraktırmışta olabilir. Okan'da en geç sene sonu paket.
7m a inananlar vardı yav olur mu öyle cebinden verecekti hani hatta okocha git asgari ücret alsan da FB candır dememiş miydiAdemola Lookman'ın Fenerbahçe'den talepleri • Maaş: 10M€ • Bonus: 2M€ • Forma satışından pay (İbrahim Seten)
dursun defolup gideceksin, mayista secilme defolupu baska yazacagim
dursun defolup gideceksin, mayista secilme defolupu baska yazacagim