Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senle ben İsveç'le Ermenistan gibiyiz Ali
Az çok demeyelim layksız geçmeyelim
2f6db7e09b4117f26334de9af4a299d3.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Dursun, Okan ve avaneleri adamı ruh hastası yapar Hakancığım.

Valla bu transfer döneminde içeride neler döndüğünü tam bilmeden ne Dursun'a sövebiliyorum ne Okan hocaya.

Mesela Okan hoca şu an bu transferlerin olmamasında ne kadar etkili? Belki etkisi yok. Belki de tam tersi, Dursun scout ekibinin sunduğu 20 tane ismi öneriyor bunları alalım diye Okan hoca diyor ki yok başkanım bunlar işimize yaramaz, bize şunlar lazım...

Velhasıl sebebi ne olursa olsun ortada büyük bir beceriksizlik olduğu garanti.

Ve yine sebebi ne olursa olsun sebebi başta yönetimdir.

Keremin tabutada çivi çakıldı bu transferle Asensio forvet arkasından çekilmeyeceğine göre kerem kalıcı olarak kulübeye birkaç haftaya orada huzursuzluk çıkarır :D Bizde Maestro- Dennis alıp geçelim çok ciddi söylüyorum toplam 15-20 ye biter ikisi biri tutar en kötü, yaz transfer dönemide düzgün bir adam alırız. Hiçbirimizin cebinden çıkmıyor tamam ama böyle saçma salak paralara üzülüyorum gerçekten.

haluk kes sesini 30 basıp oulai alırım diyor milletin muhabiri transfer bozulmasın diye sesini çıkartmıyor bizimki utanmasa 5 m euro da benden verin diyecek

Lookman Atalanta'dan Fener'e giderse kariyerinde kendisinden daha da bi halt olmayacağını ispatlamış olur.

Mayista hepiniz defolacaksiniz

Keremin tabutada çivi çakıldı bu transferle Asensio forvet arkasından çekilmeyeceğine göre kerem kalıcı olarak kulübeye birkaç haftaya orada huzursuzluk çıkarır :D Bizde Maestro- Dennis alıp geçelim çok ciddi söylüyorum toplam 15-20 ye biter ikisi biri tutar en kötü, yaz transfer dönemide düzgün bir adam alırız. Hiçbirimizin cebinden çıkmıyor tamam ama böyle saçma salak paralara üzülüyorum gerçekten.
Bütün saçlarını dökecek saç yetmezliğinden kaybedecek kendini Türk futbolu

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

para harcamama kararı varsa yine saygı duyulur ama bunu önceden söyle ocak başında kirala adam bitir işi

para harcanacak diye bir ton haber salıp 20-25 gün saçma sapan uçuk hedeflere gidip sonra yok yaeee harcamayın kiralık bakın demek tarifsiz bir embesillik, dillere destan bir mallık

hocası ayrı başkanı ayrı bu kadar mı transfer özürlü olur bi takım

Son düzenleme:
Okan buruk içinde tag baslatilmali. Kendiside bu yasananlarda yonetimin ortağıdır

Transfer zaten yok,

Son zamanlarda dinlediğim en güzel Türkçe parçalardan birisi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt