Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.136
- 15.769
- 2.613
Az çok demeyelim layksız geçmeyelimSenle ben İsveç'le Ermenistan gibiyiz Ali
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az çok demeyelim layksız geçmeyelimSenle ben İsveç'le Ermenistan gibiyiz Ali
Haluk Tan Cansıkan?Koyarız
Kim Haluk olsun
Görünce “aaaaaaaaaa” diye bağıracaktık!!Bizim bi 40m euroluk orta saha vardi 28 ocak fln di ? Ne oldu işler![]()
niye iyi adamdir unal karaman hafif donektir ama iyi adamdir maalesef adasimdir merhabalar bu aradaÜnal Karaman foruma gelmiş o varsa biz yokuz
Burada net 12 falan alacak diyorlar reis atletico 5 net vermez bence onun icin brutte 10 falan vermesi lazim %50 mi ne vergi orada ispanyada.atleticonun az maaş verdiğini kim söylüyor
en az 5 verir atletico
Bu Dursun, Okan ve avaneleri adamı ruh hastası yapar Hakancığım.
Psikolojimi bozdular, daha fazla dayanamiyom ali arm hocamBu Dursun, Okan ve avaneleri adamı ruh hastası yapar Hakancığım.
Peki ben abi Gökhan Vinç yoksa Linç miHaluk Tan Cansıkan?
Maaşınınkatının teklif edilmiş olması bir done değil yani.
Bütün saçlarını dökecek saç yetmezliğinden kaybedecek kendini Türk futboluKeremin tabutada çivi çakıldı bu transferle Asensio forvet arkasından çekilmeyeceğine göre kerem kalıcı olarak kulübeye birkaç haftaya orada huzursuzluk çıkarırBizde Maestro- Dennis alıp geçelim çok ciddi söylüyorum toplam 15-20 ye biter ikisi biri tutar en kötü, yaz transfer dönemide düzgün bir adam alırız. Hiçbirimizin cebinden çıkmıyor tamam ama böyle saçma salak paralara üzülüyorum gerçekten.