Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.912
- 78.298
- 4.218
Neler dendi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca kovulunca öğrenirsinbu sorunun cevabını bilemeyiz
Say lan 30 tane kanat oyuncumuzuTakimda 30 tane kanat oyuncusu varken gittik iki yenisini aldık ama orta saha yok aklım almıyor gercekten
Hoca kovulunca öğrenirsin
Nerden açılıyor açalım youtube kanalı kur, 20 senedir burdayız artık sesli görüntülu konuşalım bazı şeyleriyüzünü gözünü sesini göstermekten korkmayacaklar varsa gelin yayın açalım gscimbom olarak @Gökhan Aytepe
Benim türkceme tsak gecersiniz yavyüzünü gözünü sesini göstermekten korkmayacaklar varsa gelin yayın açalım gscimbom olarak @Gökhan Aytepe
@Vasfi Vural gerekli işlemleri hallet mod tayfası ayarla büyük geleceğiz ne kadar yavşak muhabir yorumcu varsa içlerinden geçeceğiz içlerindenNerden açılıyor açalım youtube kanalı kur, 20 senedir burdayız artık sesli görüntülu konuşalım bazı şeyleri
Nerden açılıyor açalım youtube kanalı kur, 20 senedir burdayız artık sesli görüntülu konuşalım bazı şeyleri
Allaaaaaaah@Vasfi Vural gerekli işlemleri hallet mod tayfası ayarla büyük geleceğiz ne kadar yavşak muhabir yorumcu varsa içlerinden geçeceğiz içlerinden
Duymadan bilemeyiz reis, bir şarkısın sen şarkısı eşliğinde kısa bir karoke videosu çekebilirsin merakımızı gidermek açısından.Benim türkceme tsak gecersiniz yav
Az önce özele davet ediyordu şu andan itibaren bağlantımı koparıyorum.Sakın öyle bir şey yapma üstat ilgili şahıs Feramuz'un kurbanlarından biri.
Ekli dosyayı görüntüle 313806
Desteklerim bu hamleni.sami’ye saplamak kulağa mantıklı geliyor
Gel 2 dalga yaparız ben yayına sarhoş gelirim zaten az çok senin gibi olurumBenim türkceme tsak gecersiniz yav