- 4 Ağustos 2009
- 91.023
- 72.447
- 5.358
Fener banka teminatı verememiş mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müzakereler durduruldu: daha fazla müzakere için yer yok gibi görünüyor
Azizim an itibarıyla zevkten 4 köşe olduk.Umudum sen de gelen geçeni yatırıyorsun, bu gece uzun olacak besbelli![]()
Yalnız direkt sonuç verebilecek bir isim, adam bu sene şampiyon olayım gerisi önemli değil diyor. Bu da bir bakış açısı.Hemen sevinmeyin kene gibi yapışıyor fb. Kanteyi de salmadılar bir türlü
Arkadaşın ismini “Ahmet Balon” olarak değiştirir misiniz?Vermeeren o kafayla anasının şeyinden nasıl çıktı ya sabahtan beri bunu düşünüyorum
Beyler belki orta saha henüz gelmedi ama görüyorum ki Umudum gelmişAzizim an itibarıyla zevkten 4 köşe olduk.
Bunların Lookman almaması > bizim orta saha almamamızBeyler belki orta saha henüz gelmedi ama görüyorum ki Umudum gelmiş![]()
Çözümsürecibahçeye transfer yasağı gelse de keyiflensek
Okanım öyle bir yazmışsın ki bu ne biçim şiir dedimatalanta galiba lookmana takmış
para kazanmakda istemiyorlar
lookmanı süründürüyorlar
ümitlendirip ümitlendirip poposuna vuruyorlar sanırım
Fener e Sörloth gibi biri lazım UmudumBunların Lookman almaması > bizim orta saha almamamız
Bunlar bugün kötü kura da çekti, tek kulvarda devam edecekler sıkıntı büyükBunların Lookman almaması > bizim orta saha almamamız