Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kante genduzi
asensio nkunku lookman
lukaku

eyvahınız

Kante ve Lookman işi olmasın transfer yapmayalım razıyım

Zaten her türlü topcularin şampiyonluğu kişisel hedef haline getirmesine kaldık ne yönetim ne td ne kaptan var

Osimhen geçen sezon olduğu gibi çıkıp şampiyonluk benim şahsi meselem dese de rahat bir nefes alsak

Akoç alacakslrını hibe etmiş, bi de şimdi yapıkrediden kredi açar pazartesi iş çözülür
zor o iş onlar zaten biliyordur bunun olacağını , öyle olsa tamam derlerdi çoktan.Atalanta tuzu kuru takım zaten tedesco da çok istiyordu Nkunku'yu daha önce de baya iyi oynamıştı onla hazır fırsat da çıkmışken uğraşmazlar bence direkt Nkunku alırlar

Kante ve Lookman işi olmasın transfer yapmayalım razıyım

Zaten her türlü topcularin şampiyonluğu kişisel hedef haline getirmesine kaldık ne yönetim ne td ne kaptan var

Osimhen geçen sezon olduğu gibi çıkıp şampiyonluk benim şahsi meselem dese de rahat bir nefes alsak
Aynı fikirdeyim bu ikisini alamayıp Sidiki alıp geçsinler bizde transfer yapmayalım.

Serhan da diğerleri gibi dursuna çok yakın ama adamın süzgeçi var kaşar gazeteci süzmeden prim kasmıyor. O yüzden oluai h.o diyebiliriz
Trabzon zaten yeni orta saha alıyormuş ee bu saatten sonra Avrupa’da kimse de oyuncusunu yüksek paraya bile bırakmaz. Tüm denklemler ulayi’ye çıkıyor.

Trabzon'un şubat ayında ödemesi gereken parayla ilgili en ufak aksiyon alamadı ne Avrupa geliri ne stad geliri ne de ciddi başka bir gelirleri var bu iş son dakikalarda orta yol bulunacak şekilde çözülür.

Noname birine 25m gomsek şuanda mizraklarla kemerburgaza gidiyordunuz. Scout transferi 25 e 19luk topçu almak değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt