Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.208
- 60.020
- 3.473
kante genduzi
asensio nkunku lookman
lukaku
eyvahınız
asensio nkunku lookman
lukaku
eyvahınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşırı yoruyo o yaİzlerken beni yormayan, akıcı, rahat en zevk aldığım Koray Gök şu anda
Lookman için atalanta zor geri atar biraz fb peşinatı verebilse çoktan alırdı zaten.Ekstra bir durum olup peşinatı verirlerse alırlar ancaLookmanı alıyolar hocam nkunku yok daha
Beklerle stoperleri niye unuttun. Skriniar yanı rudiger, sola mendy sağa dumfries çekiyolarkante genduzi
asensio nkunku lookman
lukaku
eyvahınız
Havaalninda yer birakmayacak Osimen seviyesi elit osmız nerede kaldı arkadas
Akoç alacakslrını hibe etmiş, bi de şimdi yapıkrediden kredi açar pazartesi iş çözülürLookman için atalanta zor geri atar biraz fb peşinatı verebilse çoktan alırdı zaten.Ekstra bir durum olup peşinatı verirlerse alırlar anca
alıştıra alıştıraBeklerle stoperleri niye unuttun. Skriniar yanı rudiger, sola mendy sağa dumfries çekiyolar
Pardon açık ettim herşeyialıştıra alıştıra
zor o iş onlar zaten biliyordur bunun olacağını , öyle olsa tamam derlerdi çoktan.Atalanta tuzu kuru takım zaten tedesco da çok istiyordu Nkunku'yu daha önce de baya iyi oynamıştı onla hazır fırsat da çıkmışken uğraşmazlar bence direkt Nkunku alırlarAkoç alacakslrını hibe etmiş, bi de şimdi yapıkrediden kredi açar pazartesi iş çözülür
Aynı fikirdeyim bu ikisini alamayıp Sidiki alıp geçsinler bizde transfer yapmayalım.Kante ve Lookman işi olmasın transfer yapmayalım razıyım
Zaten her türlü topcularin şampiyonluğu kişisel hedef haline getirmesine kaldık ne yönetim ne td ne kaptan var
Osimhen geçen sezon olduğu gibi çıkıp şampiyonluk benim şahsi meselem dese de rahat bir nefes alsak
Trabzon zaten yeni orta saha alıyormuş ee bu saatten sonra Avrupa’da kimse de oyuncusunu yüksek paraya bile bırakmaz. Tüm denklemler ulayi’ye çıkıyor.Serhan da diğerleri gibi dursuna çok yakın ama adamın süzgeçi var kaşar gazeteci süzmeden prim kasmıyor. O yüzden oluai h.o diyebiliriz
ederson olur mu