Elim gitmiyor oraya ihtiyarBeni niye engellemedin lan. Her sene kafa açan olarak beni seciyon
Dedim bilehiçbir gelişme olmaması normal değil. ben evet diyorum @Naci Liboş bey sen de gsmizin bekası için evet diyor musun?
Elim gitmiyor oraya ihtiyarBeni niye engellemedin lan. Her sene kafa açan olarak beni seciyon
Dedim bilehiçbir gelişme olmaması normal değil. ben evet diyorum @Naci Liboş bey sen de gsmizin bekası için evet diyor musun?
Öyle olmayacaktır. Forumda bile Oluai yerine Nhaga'yı isteyen pek yok malesef.gs > oulai 30-35 milyon
ts > nhaga 6-7 milyon
olsa da ana avrat ecdad ced 7 feriştah sövüp kulüp binasını ateşe versek
Bu reziller herkes 3 üne kadar transferi yapsın. Zaten 5 inde veriliyor diyorlardır
Fener illa şampiyon olsun demem ama olursada belki bu şer bize hayır olur. Bir şampiyonluk gelecek diye vasat yonetim ve vasat hocayı cekiyoruz
En korktuğum şey orta saha diye ufak tefek bir 8 no almaları olur. Bari fizikli ve driplingci bir 8 no bulsalar belki defansif yönünü geliştirebilirizLemina Torreira ideal ikili desek üstüne Sara ve İlkay var farklı oyunda 8 oynayabilecek. Lem Tor ikilisini yedekleyecek bir adam alsak kafi geldi.
10 numarada da Nkunku sorunları çözebilir.
Bissouma da olur da, o alındığı durumda yine bir tane daha 6 ya da 8 almak saçma olacak, genç 10 no bakmak lazım bu kez de.
nkunku iyi topçu mu?Takımdaki en iyi stoper de en iyi orta saha da Lemina bence bu sezon.
şu video dakikalarını düzgün var ulan :d