Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.799
- 40.540
- 3.413
Polyanna misin mubarekHakan
Danois
Nkunku
Konate
Icardi > river
Okey miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polyanna misin mubarekHakan
Danois
Nkunku
Konate
Icardi > river
Okey miyiz
Sol kanat erenBarış da cezalı kayseri maçında asprillanın da langın da oynaması lazım
Gerçekler söylenince tetiklenmeyin çocuk gibi. Bunda alınacak birşey yok. İstiyorsunuz ki hep polyannalık yapılsınTamam dostum sane 2.5 yıl sonra döner
Onu da biz aldırdık bu arada Okan yönetime kalsa onu da almayacaklardıYa Lemina sakatlansa ne olacaktı herhalde sezonun kepenklerini indirirdik halen transfer yapılmaması akıl tutulmasını işaret ediyor.
Gerçekler söylenince tetiklenmeyin çocuk gibi. Bunda alınacak birşey yok. İstiyorsunuz ki hep polyannalık yapılsın
Annesini seven biri bu riske girmez diye düşünüyorum. Zira forumda 20 kişi banlanır, olayların önünü alamayız.şu olay yaşanırsa ne gün olur ama forumda
Arda ve Maestro'yu ben beğenmiyorum pek. Sene başı da yazmıştım hazır çok piyasası da yokken ve konuşulmuyorken u23'e Dennis'i istemiştim o olsa Lemina'nın olmadığı anlarda çok işimizi görürdü gibi geliyor bana.sene başında bu arda kurtulan ve maestro bedavaydı bizimkiler şov yapamayacağı için ilgilenmediler bile. Şuan kadroda olsalar ciddi rahatlatırlardı rotasyonu.
tamamYvann titi nin maci var
gerçekten pes..Ama oyuncudada sıkıntı var.Abi neden çıkmıyorsun..Böyle bir amatörlük dünyada yoktur.Çok büyük kepazelik şu olay."Şampiyonlar Ligi’nde son oynanan Manchester City maçında ayak bileği burkulan ve sponsor hastanemiz Acıbadem’de yapılan tetkikleri sonucu sağ ayak bileği dış yan bağları ve eklem kapsülünde yırtık ve kanama tespit edilen Leroy Sané’nin tedavisine başlanmıştır."
Doktor oldu bir de insanlar Yener İnce ye de sallıyorlar.Saraya sakat değilmiş falan denmedi tedavisi farklı şekilde yapılacak dendi. Hala bantlarla fln oynuyor zaten.
Polyannalık falan yapmam singo dışında gidip uzun süre dönemeyen hatırlamıyorum. Osi fb maçına yetişmez diyoduk yetişti işte. Barış için sezonu kapattı diyoduk 10 gün sonra oynadı, yunus ameliyat olmasına rağmen baya kısa bi sürede döndü. Boş bi algı bu
Götten falan atılmıyor. Twitter ile de ilgisi yok. 7/24 bu takımı takip ediyoruz. Bu kanının birçok kişide oluşması boşa değil. Gidip 3 yılı araştırıp örnekleri sana sunacak değilim ikna etmek için. Sakatlıklar geç iyileşmese bile iyileşen adamı bile 1-2 hafta oynatmıyor zaten hoca temkinden.Yaw götten atıyosunuz geç dönüyo topçular diye öyle bişey yok. Saçma sapan twitterda her yazılana inanıp duruyosunuz. Singo dışında 2 isim daha saysana son yıllarda beklenenden uzun sürede dönen?
Hatta tam tersi erken döndürülüyor diye eleştiriliyor oyuncular daha tam hazır olmadan.
Paralel evrende mutluluklar ednanımGötten falan atılmıyor. Twitter ile de ilgisi yok. 7/24 bu takımı takip ediyoruz. Bu kanının birçok kişide oluşması boşa değil. Gidip 3 yılı araştırıp örnekleri sana sunacak değilim ikna etmek için. Sakatlıklar geç iyileşmese bile iyileşen adamı bile 1-2 hafta oynatmıyor zaten hoca temkinden.
Koç vermiş parayı. Yoksa imkanı yok bu transferlere giremezlerdi
kaybetmek icinmi?günay
kaan lemina apo eren
torreira ilkay
yunus icardi kutucu
osimhen
kayseri 11i