GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv Sayfa 309

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
369,1K
Sayfa
309/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bu ciddiyet yaw sana örnekler sundum polyannacılık da hayatta yapmam hiç tarzım değil :D
Yav bu forumda gerçekçi konuşunca bazılarınız hemen tetikleniyorsunuz çocuk gibi. Ben de isterim sane 2 haftada dönsün ama bunun düşük ihtimal olduğunu hepimiz öngörebiliyoruz geçmiş örneklerden. Çocukça komplekslere gerek yok

Yav bu forumda gerçekçi konuşunca bazılarınız hemen tetikleniyorsunuz çocuk gibi. Ben de isterim sane 2 haftada dönsün ama bunun düşük ihtimal olduğunu hepimiz öngörebiliyoruz geçmiş örneklerden. Çocukça komplekslere gerek yok
la caferin dediği şeyi düşündüm ama Singo harici dönmesi uzun süren adam gelmiyor lan aklıma. Herif haklı

bundan sonra forumda herkesle iyi geçinecek formülleri hazırladım

adnan ve cengiz ile sara gömeceğim
recep ile torreira oymaca
uğur ile icardi doğramaca
cafom ile dursun kızartma
mithat arda ve hasan ile okan övmece
Sara son maçlardaki gibi oynasın hep överim şahsen ama öyle 2-3 maçla olmaz daha istikrarlı iyi oynamalı

Ben ılımlı konuştukça uzatıyorsun adamın ayağı mı kırıldı da 2 hafta sonra döner diyoruz ne abarttın yaw kompleksi de yapan sensin. Juve maçında kadroda olur işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt