Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kulübe şöyle sağlam bir tokat (fb şampiyonluğu) gerek galiba. #yönetimistifa

tüm avrupa maçları başlıklarına yazarım sidikli diye topçu ilk defa duyuyorum.

asprilla iyi oynarsa simdi listeye yazmak zorunda kalırız o yüzden oynaması sıkıntı

Ne bu ciddiyet yaw sana örnekler sundum polyannacılık da hayatta yapmam hiç tarzım değil :D
Yav bu forumda gerçekçi konuşunca bazılarınız hemen tetikleniyorsunuz çocuk gibi. Ben de isterim sane 2 haftada dönsün ama bunun düşük ihtimal olduğunu hepimiz öngörebiliyoruz geçmiş örneklerden. Çocukça komplekslere gerek yok

Opsiyon zorunlu değilse fena iş değil.

Zorunlu satın alma ile alıyorlar. Toplamda 25 milyon olacak bonservisi. Oyuncuda yetenek var ama daha 2 sezonda 4 golü var. Ham bir oyuncu yani aslında bizim Asprilla gibi de diyebiliriz ondan 3 yaş daha genç ama daha hiç bir yerde net parlamamış bir oyuncu.

SON DAKİKA

Çaykur Rizespor Başakşehir karşısında beraberliği yakaladı.

Yav bu forumda gerçekçi konuşunca bazılarınız hemen tetikleniyorsunuz çocuk gibi. Ben de isterim sane 2 haftada dönsün ama bunun düşük ihtimal olduğunu hepimiz öngörebiliyoruz geçmiş örneklerden. Çocukça komplekslere gerek yok
la caferin dediği şeyi düşündüm ama Singo harici dönmesi uzun süren adam gelmiyor lan aklıma. Herif haklı

bundan sonra forumda herkesle iyi geçinecek formülleri hazırladım

adnan ve cengiz ile sara gömeceğim
recep ile torreira oymaca
uğur ile icardi doğramaca
cafom ile dursun kızartma
mithat arda ve hasan ile okan övmece
Sara son maçlardaki gibi oynasın hep överim şahsen ama öyle 2-3 maçla olmaz daha istikrarlı iyi oynamalı

Ben ılımlı konuştukça uzatıyorsun adamın ayağı mı kırıldı da 2 hafta sonra döner diyoruz ne abarttın yaw kompleksi de yapan sensin. Juve maçında kadroda olur işte

Tahminim Sane Rize maçında da sahada olmaz Eyüp maçında son 15-20 dakika belki olur ama Juve maçına bence yetişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt