Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.393
- 8.918
- 2.518
Bu kulübe şöyle sağlam bir tokat (fb şampiyonluğu) gerek galiba. #yönetimistifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu forumda gerçekçi konuşunca bazılarınız hemen tetikleniyorsunuz çocuk gibi. Ben de isterim sane 2 haftada dönsün ama bunun düşük ihtimal olduğunu hepimiz öngörebiliyoruz geçmiş örneklerden. Çocukça komplekslere gerek yokNe bu ciddiyet yaw sana örnekler sundum polyannacılık da hayatta yapmam hiç tarzım değil![]()
Opsiyon zorunlu değilse fena iş değil.
essek gibi oynatacaklar sanede yok madem oynamayanlari cikarsinlar, langda girmeli listeye.asprilla iyi oynarsa simdi listeye yazmak zorunda kalırız o yüzden oynaması sıkıntı
okan hoca tedirgin bu husustanessek gibi oynatacaklar sanede yok madem oynamayanlari cikarsinlar, langda girmeli listeye.
la caferin dediği şeyi düşündüm ama Singo harici dönmesi uzun süren adam gelmiyor lan aklıma. Herif haklıYav bu forumda gerçekçi konuşunca bazılarınız hemen tetikleniyorsunuz çocuk gibi. Ben de isterim sane 2 haftada dönsün ama bunun düşük ihtimal olduğunu hepimiz öngörebiliyoruz geçmiş örneklerden. Çocukça komplekslere gerek yok
insanları tahrik etme dostumla caferin dediği şeyi düşündüm ama Singo harici dönmesi uzun süren adam gelmiyor lan aklıma. Herif haklı
Sara son maçlardaki gibi oynasın hep överim şahsen ama öyle 2-3 maçla olmaz daha istikrarlı iyi oynamalıbundan sonra forumda herkesle iyi geçinecek formülleri hazırladım
adnan ve cengiz ile sara gömeceğim
recep ile torreira oymaca
uğur ile icardi doğramaca
cafom ile dursun kızartma
mithat arda ve hasan ile okan övmece
Yav bu forumda gerçekçi konuşunca bazılarınız hemen tetikleniyorsunuz çocuk gibi. Ben de isterim sane 2 haftada dönsün ama bunun düşük ihtimal olduğunu hepimiz öngörebiliyoruz geçmiş örneklerden. Çocukça komplekslere gerek yok
Lang ve asprilla hazır olmadığı için yusuf demir takımda mı kaldı
Eyvah eyvah eyvah