Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la caferin dediği şeyi düşündüm ama Singo harici dönmesi uzun süren adam gelmiyor lan aklıma. Herif haklı
Gidip bana son 3 yılı araştırttma emrak bir sürü örnek bulurum. Sakatlıktan dönüş de sağlık ekibinin suçu değil, teknik ekip çok temkinli davranıyor bizde

la caferin dediği şeyi düşündüm ama Singo harici dönmesi uzun süren adam gelmiyor lan aklıma. Herif haklı

nerde haklı

arda nerde öldü mü çocuk

kaan yıllardır sakat

icardi sakatlanınca ölenler dirildi ahirette hesapları başladı icardi hala bastonla yürüyor

haklıymış

gerçekleri duymak zorunuza gitmesin

Mallar lokmani alamadılar galiba

Zakaria kiralık ihtimali varsa ben okeyim Lemina ile dönerek idare ederler

Güzel iş açıkçası tebrik etmek lazım önümüzdeki örnekler çok o yüzden Olayi'ye 25-30 verip alınmalı.

Arda ve Maestro'yu ben beğenmiyorum pek. Sene başı da yazmıştım hazır çok piyasası da yokken ve konuşulmuyorken u23'e Dennis'i istemiştim o olsa Lemina'nın olmadığı anlarda çok işimizi görürdü gibi geliyor bana.
Bende çok beğenmiyorum ama beleşken alırsın denersin. Kriz döneminde o kadar sıkıntı çekmezdik

Zeki sözlesmesini uzatmak icin Romadan 3,5-4 milyon net maas istiyormus. Yuh. TR'den biri ilgilense herhalde 5 ister.

yine son gün menajer önerisi ile kucağa alacağız heralde çöpün tekini

bu yöntemle gelenlerden bir sallai iş yaptı o da mucize eseri kendi mevkisi dışında oynayarak

Her sezon aynı haltı yemek suretiyle farklı sonucu bekleyen yönetime artık diyecek söz kalmadı

IMG_7829.webp

sadece ayagı burkulan adam icin ne senaryolar yazılıyor

Yanliz saranin gercekten sakatlandigini kimse bilmiyor. Antremanda olan birsey 1-1.5 ay yok denip ertesi hafta eskisinden de iyi dönen bir oyuncu olamaz

Orda buyuk ihtimal transfer meselesi oldu bunlarda korkudan aciklayamadi
Bence dizine darbe geldi geçen seneki sakatlığı düzeldi ve eskisi gibi oynamağa başladı :asd:

Çivi çiviyi söktü de diyebiliriz

Yav bu forumda gerçekçi konuşunca bazılarınız hemen tetikleniyorsunuz çocuk gibi. Ben de isterim sane 2 haftada dönsün ama bunun düşük ihtimal olduğunu hepimiz öngörebiliyoruz geçmiş örneklerden. Çocukça komplekslere gerek yok
Hamlelerine dikkat et ilk ve son uyarım

Ben ılımlı konuştukça uzatıyorsun adamın ayağı mı kırıldı da 2 hafta sonra döner diyoruz ne abarttın yaw kompleksi de yapan sensin. Juve maçında kadroda olur işte
Ben de kendi tahminimi yapıp 2 hafta büyük sürpriz olur diyorum bu kulübü sürekli takip eden biri olarak. Bunda alınacak birşey yok

sane oynasa ne olacak osimhen adama ayak uyduramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt