Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yoruma katılıyorum, izlediğim maçlarda bende bıraktığı intiba ile birebir örtüşüyor. Dörtlü ile çıktıkları bir maçta genellikle merkezde gömülü kalması ve diğer stoperin sağa kırılması dikkatimi çekmişti. Üçlüde sol stoper oynadığında ise -bence olması gereken- stoper/solbek hibrit gibi oynuyor. Gerek çift, gerekse üç stoperli formasyonlarda 'half space' i kapatma hususunda sorun yaşadığını gözlemledim özetle. Bir de bazen kritik anlarda yeterince agresif davranamıyor.

Yaşı genç, fiziği ve top tekniği gayet iyi; tecrübe kazandıkça eksik yönlerini geliştireceği hesabıyla transfer edilmesini isterim. Her yönüyle kusursuz olsa şimdiden Avrupa kulüpleri çok yüksek fiyatlar teklif eder, dolayısıyla bize düşmezdi zaten. Transfer edilmesinin iyi olacağına dair mesajlarımda, özellikle üçlüde sol stoper rolüne çok iyi oturacağını belirtmiştim. 3-4-2-1 formasyonuna geçmek için çok çok uygun bir kadroya sahibiz. Bu sezon olmaz artık da gelecek sezon planlaması keşke o şekilde yapılsa...

Fb'yi tercih eden potansiyelli genç,

Ya genç değildir.
Ya da potansiyelli değildir.

Geçelim.
ya iyi hoş sallayıp geçelim de

son dönemde Fb'ye gelip kariyerini ilerleten gencolar: Ferdi, Arda, Muriqi, Kim, Elmas, hatta Szalai, Altay
bizden: Boey, Marcao, belki Kerem, belki Mustafa Muhammed

2020'den beri yapılan transferlere baktım
yani işin doğrusu şu ki Fb'de çok daha fazla örnek var
bize dair çok net bir Arap kulübü algısı oturdu son iki senede
bunu yıkmak 3-4 transfer dönemi sürecek

Ahlatçı'nın uçağı Milano'dan Paris'e indi.

Ya transfer tercihlerini geziyolar ya da birisi kıyafet alışverişi yapıyo..

Ozanin takimi yine kazaniyof. Kramaric klas topcu. 3-4 yas genc olsa yazin belese alirdim.

karakullukçu her seferinde leminayı biz aldırdık diyor allah allah ya forumdaki okanist tayfaya göre hocamız yalvar yakar aldırmıştı leminayı halbuki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt