Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.020
- 102.157
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkez yazmış.
Nkunku + 6 numara en iyi kötünün iyisi senaryosu olur.
banka teminatı iste. itlik olsunBeyler Hatipson bana ulaştı
Beni istiyorlar orta sahaya
Ben Galatasaray'ımıza transfer olmaya gidiyorum eyv
Bu senaryo, ''Kötünün iyisi'' olur. Biraz top tekniği var, dripling filan yapabiliyor diye yumuşak bir orta saha oyuncusu alınırsa sıçtığımızın resmidir.Son transfer gûnü: Dursun cok sinirli ve mutsuz. Hatip ve Simite siz cekilim ben Göztepe sahibi ile bulusarak Anthony Denisi bitirecek haberi pompalatir ve arkasinda Denis 10 milyona + Kutucuya GS'de
banka teminatı iste. itlik olsun
Ligde 1600 dk süre almış rotasyon oyuncusu total 2200. Barış alper total 3800 geçen seneLeipzig de oynadı herif yahu.
karakullukçu her seferinde leminayı biz aldırdık diyor allah allah ya forumdaki okanist tayfaya göre hocamız yalvar yakar aldırmıştı leminayı halbuki
2 maç sonradan sokaeVermeyeni alsak hocamiz kaç mac oynatır ki yaw.
Ya Ali, insanı yorup haybeye sallıyorsun sürekli.Yav adamı oynatmıyorlar, gel gele yapıyorlar herkese
hocanın 8 numara tercihlerine bakarsak lemina tarzı adam istemediği çok açıktı yav
o transfer taraftar baskısıyla yönetim tarafından yapıldı
ha hoca torreira yanına partner profilinde zorlanıyor da olabilir çünkü torreira çok arada bir adam
BAY 20 yaşında nerede oynuyordu? hadi 20 yaşını geç BAY ilk geldiği 2 sene kaçar dakika süre almış?Ligde 1600 dk süre almış rotasyon oyuncusu total 2200. Barış alper total 3800 geçen sene
Torreira beni hafiften yormaya başladı ya. Çok da seviyorum adamı ama aslında öyle bir oyuncu ki orta sahayı ona göre kurgulamazsan gerçekten fayda alamıyorsun bi de eksik kalıyorsun
Mesela 10 tane kötü senaryo var. İşte Nkunku ve 6 numara transferi içlerindeki en iyisi. Bari şu olsa gibi vs vsRenktaş bi daha yazsana şunu valla anlamadım 5 kere okudum
Tamam işte ben de onu diyorum, bu adam bizde oynayamaz belki 25 yaşına gelince düşünürüzBAY 20 yaşında nerede oynuyordu? hadi 20 yaşını geç BAY ilk geldiği 2 sene kaçar dakika süre almış?