Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vermeyeni alsak hocamiz kaç mac oynatır ki yaw.

Son transfer gûnü: Dursun cok sinirli ve mutsuz. Hatip ve Simite siz cekilim ben Göztepe sahibi ile bulusarak Anthony Denisi bitirecek haberi pompalatir ve arkasinda Denis 10 milyona + Kutucuya GS'de
Bu senaryo, ''Kötünün iyisi'' olur. Biraz top tekniği var, dripling filan yapabiliyor diye yumuşak bir orta saha oyuncusu alınırsa sıçtığımızın resmidir.

karakullukçu her seferinde leminayı biz aldırdık diyor allah allah ya forumdaki okanist tayfaya göre hocamız yalvar yakar aldırmıştı leminayı halbuki

hocanın 8 numara tercihlerine bakarsak lemina tarzı adam istemediği çok açıktı yav

o transfer taraftar baskısıyla yönetim tarafından yapıldı

ha hoca torreira yanına partner profilinde zorlanıyor da olabilir çünkü torreira çok arada bir adam

Yav adamı oynatmıyorlar, gel gele yapıyorlar herkese
Ya Ali, insanı yorup haybeye sallıyorsun sürekli.

Argümanın var altı boş.

Oyuncuyu saldıkları falan yok, 2 m euro kiralama fesih bedeli verirsen belki kiralama iptal olur üstüne Timber aldılar yok pahasına.

Oyuncu da sana gelmek istemiyor merak etme.

Hayatında 1 dk izlememişsindir kahve ağzıyla gelip yorum yapıyorsun burada. Vermaeren bize uymaz, sebebi de senin söylediğin gibi çöp olması falan değil.

hocanın 8 numara tercihlerine bakarsak lemina tarzı adam istemediği çok açıktı yav

o transfer taraftar baskısıyla yönetim tarafından yapıldı

ha hoca torreira yanına partner profilinde zorlanıyor da olabilir çünkü torreira çok arada bir adam

Torreira beni hafiften yormaya başladı ya. Çok da seviyorum adamı ama aslında öyle bir oyuncu ki orta sahayı ona göre kurgulamazsan gerçekten fayda alamıyorsun bi de eksik kalıyorsun

Dursun Özbek:''Paramız var gücümüz var.Taraftarımız bize güvensin.Hocamızın istediği oyuncuları alacağız.''

dursun

nerde ula

topcularrrrrr

Torreira beni hafiften yormaya başladı ya. Çok da seviyorum adamı ama aslında öyle bir oyuncu ki orta sahayı ona göre kurgulamazsan gerçekten fayda alamıyorsun bi de eksik kalıyorsun

torreiranın en iyi verim alınacak senaryosu bence yanına thuram gedson gibi adam koyup önündeki 3lüyü çok skorer adamlardan seçmek

4.5 milyona timber alınmadı

Timberın çeyreği etmeyenlere 20-30 bayılmaya çalışıyoruz

Renktaş bi daha yazsana şunu valla anlamadım 5 kere okudum
Mesela 10 tane kötü senaryo var. İşte Nkunku ve 6 numara transferi içlerindeki en iyisi. Bari şu olsa gibi vs vs
images (4).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt