- 4 Ağustos 2009
- 90.914
- 72.229
- 5.358
Hayati zehir ettiniz. Transfer, os vs yuzunden kimsenin hayatının zehir oldugu yok herkes mormal hayatına devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istifa nöbetine geciṣ vakti
valla ya milletin başka derdi yok sanki yedek ortasaha almadık diye karalar bağlayacakHayati zehir ettiniz. Transfer, os vs yuzunden kimsenin hayatının zehir oldugu yok herkes mormal hayatına devam ediyor.
Gelmek istedi biz mi almadık4.5 milyona timber alınmadı
Timberın çeyreği etmeyenlere 20-30 bayılmaya çalışıyoruz
Mesela 10 tane kötü senaryo var. İşte Nkunku ve 6 numara transferi içlerindeki en iyisi. Bari şu olsa gibi vs vs
Ekli dosyayı görüntüle 313898
Yeni degil zaten. Ama biktik artikGalatasaray son 3 sezondur menajer kucaginda ztn.
Yeni bir durum dgl bu
BAY 20 yaşında nerede oynuyordu? hadi 20 yaşını geç BAY ilk geldiği 2 sene kaçar dakika süre almış?
Geçen sene Leipzig’de düzenli oynadı, Marsilya ikili oynuyor, onlara uyan bir tarzı yok.
Atletico Gallagher’dan dahi istenilen verimi alamadı o da mı çöp oluyor.
Ezbere yorumlardan kaçınalım.
20 yaşında 120 maçı var adamın.
Geçenlerde aynı masadaydık; tavuk ve karpuz yeme şekli bildiğin Erol Taş. Tam 'kötü adam'...İyi adam değil zaten bu yaw
Adam regista bizim oyun planıyla hiç alakası yok.Baya sakin ve introvert diyorlar. Bizde öyle adamlarin tutma orani sanki biraz düsük oluyor.
ya ali bu adam bizde olmaz zaten söyledim ama çöp olduğu için değil. Biz Lemina yedekleyip, arkasında pişecek adam istiyoruz. çoğu genç oyuncu Wayne Rooney değildir oynadığı gibi haşırt diye soksun.Tamam işte ben de onu diyorum, bu adam bizde oynayamaz belki 25 yaşına gelince düşünürüz
Üçlünün tamamlayıcı orta sahası olur zaten, bize uymaz.Baya sakin ve introvert diyorlar. Bizde öyle adamlarin tutma orani sanki biraz düsük oluyor.
%100Torreira beni hafiften yormaya başladı ya. Çok da seviyorum adamı ama aslında öyle bir oyuncu ki orta sahayı ona göre kurgulamazsan gerçekten fayda alamıyorsun bi de eksik kalıyorsun
Bu cocuğun lemina ile bir benzerliği yok, varsa 1 yıl sabredelim olsun ama öyle bir şey değilya ali bu adam bizde olmaz zaten söyledim ama çöp olduğu için değil. Biz Lemina yedekleyip, arkasında pişecek adam istiyoruz. çoğu genç oyuncu Wayne Rooney değildir oynadığı gibi haşırt diye soksun.
yabancı sınırının en az 2 sini genç kullanmak zorundasın zaten.BAY gibi daha fazla yerli oyuncu denemesi yapmamız lazım. Yabancı sınırı varken yabancı genç oyuncu çok büyük risk oluyor. Kaç tane oyuncu bizde gelişip üzerine koymuş? Tam tersi gelen birçok oyuncu bizde geriliyor.