Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayati zehir ettiniz. Transfer, os vs yuzunden kimsenin hayatının zehir oldugu yok herkes mormal hayatına devam ediyor.

Falco'yu gectim Stumpf simdi gelmesini birak adi gecse sarfedliecek laflari tahmin bile edemiyorum. Ben de bu laflari edenlerden olabilirdim. Yavas yavas sezonu kurtarma acisindan yas mevzusunu bir kenara atsak iyi olur. Futbolun f'sinden anlamayan yoneticilerle genc topcu isine girilmez.

BAY 20 yaşında nerede oynuyordu? hadi 20 yaşını geç BAY ilk geldiği 2 sene kaçar dakika süre almış?

BAY gibi daha fazla yerli oyuncu denemesi yapmamız lazım. Yabancı sınırı varken yabancı genç oyuncu çok büyük risk oluyor. Kaç tane oyuncu bizde gelişip üzerine koymuş? Tam tersi gelen birçok oyuncu bizde geriliyor.

Geçen sene Leipzig’de düzenli oynadı, Marsilya ikili oynuyor, onlara uyan bir tarzı yok.

Atletico Gallagher’dan dahi istenilen verimi alamadı o da mı çöp oluyor.

Ezbere yorumlardan kaçınalım.

20 yaşında 120 maçı var adamın.

Baya sakin ve introvert diyorlar. Bizde öyle adamlarin tutma orani sanki biraz düsük oluyor.

Tamam işte ben de onu diyorum, bu adam bizde oynayamaz belki 25 yaşına gelince düşünürüz
ya ali bu adam bizde olmaz zaten söyledim ama çöp olduğu için değil. Biz Lemina yedekleyip, arkasında pişecek adam istiyoruz. çoğu genç oyuncu Wayne Rooney değildir oynadığı gibi haşırt diye soksun.

Beyler bu arada yönetime olan kızgınlığımızdan kendi topçularımıza da yüklenmeye başladık

Bu kadar şımarıklık ve nankörlük yapmayalım

Kendime de kızdım şu an,

Torreira, Apokerim o şu bu

Bunlar 3 senedir gıkı çıkmadan takımı sırtlayan oyuncular

Bu takım 3 yıldır şampiyon olurken sürekli Osimhen yoktu, sürekli Sane de yoktu. Hatta sürekli İcardi de yoktu malum. Ama bunlar hep vardı.

Bu isimlerin değerini de anca gittiklerinde anlarız, anlarsınız.

Torreira beni hafiften yormaya başladı ya. Çok da seviyorum adamı ama aslında öyle bir oyuncu ki orta sahayı ona göre kurgulamazsan gerçekten fayda alamıyorsun bi de eksik kalıyorsun
%100
Normal şartlarda 6 no mevkisinden çıkmalı ve sadece 8 gibi oynamalı veya Gedson tarzı 8 lazım. Torreira Sara orta sahası her büyük maçta kamikaze denemesinden başka bir şey olmaz

ya ali bu adam bizde olmaz zaten söyledim ama çöp olduğu için değil. Biz Lemina yedekleyip, arkasında pişecek adam istiyoruz. çoğu genç oyuncu Wayne Rooney değildir oynadığı gibi haşırt diye soksun.
Bu cocuğun lemina ile bir benzerliği yok, varsa 1 yıl sabredelim olsun ama öyle bir şey değil

BAY gibi daha fazla yerli oyuncu denemesi yapmamız lazım. Yabancı sınırı varken yabancı genç oyuncu çok büyük risk oluyor. Kaç tane oyuncu bizde gelişip üzerine koymuş? Tam tersi gelen birçok oyuncu bizde geriliyor.
yabancı sınırının en az 2 sini genç kullanmak zorundasın zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt