Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha avatara alışamadım.
Kendi mesajımı sanki başkası yazmış gibi okuyorum. Kaç defa +1905 yazacakken direkten döndü

Mehmet Özbek'in futbol aklına güvenirim.

Baskanin kardesi transfer isine karismamali. Nepotismsaray miyiz bi?

Sane’ninki normal burkulma işte, hepimiz gördük maçta. 2 hafta tedavi normal gibi geliyor. Juve maçlarında olacağını düşünüyorum ben de.

Bu kadar sallantı çok fazla, yani dayanıklı da olsan yıkılırsın bu kadar şiddete

Ben an itibariyle çöküşe gittiğimizi düşünüyorum

Dursun Özbek ve yanındakilerin çapı bu kadarına yetti

Mözbek ve mal oğlu yüzünden 2016 yazında baya iyi bi topçuyu alamamıştık celtice falan gitmişti forvet

Yok dimi yine bişe

1769876010408.webp

Yav Arif cuesta teklifini görünce genk 1 saatte paketlemistir adamı. Bizimkiler culsuz pazarlığı yapıyor.

Misal senin elinde 5m var. Gidip 10m luk ev alabilir misin? Bizimki gidiyor geziyor konuşuyor pazarlığa girişiyor pahalıymış diyor kalkıyor. Ee kardeşim niye boşuna vakit harcadın.

Aynı zamanda şöyle de yapıyorlar. Misal sen bir malın değerine 5 dedin. Tamam diyorlar sonra bir daha arayıp ya biz konuştuk Max 4 veririz işinize gelirse ayağı çekiyorlar. Adamlar da tabiri caizse kapı dışarı yapıyor ulan neden 5e tamam dedim o zaman diye
Is bilmezlik ve plansizlik ayyuka cikmis durumda. Bu yonetim derhal istifa etmelidir.

Mayıs ayı hariç Galatasaraylı olmak yaşlandırıyor...
Sorma yahu her dönem belki değişir diye bakıyorum. Yalan üzerine yalan, satılık kalemlerin sürekli hayal satması.

Cidden yoruldum bunlardan, insan ne olacaksa olsun artık defolup gitsinler diyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt