- 1 Ocak 2011
- 15.432
- 10.455
- 1.838
Size gonullerin sampiyinluklari mustehakŞampiyonluklar her şeyin üstünü kapatamaz rtaş kapatmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size gonullerin sampiyinluklari mustehakŞampiyonluklar her şeyin üstünü kapatamaz rtaş kapatmamalı
Dostum liste miste yok hepimiz sövüyoruz bu duruma zaten yetmez mi artıkBen en cok profesyonel bir ekip liste yaptı mi bunu merak ediyorum
Messi mi 6 numara miMessiiiiiii
Osimeni yollarım messiyi alırım mayısa kadarMessi mi 6 numara mi
Profesyonel bir ekipten kastin nedir rtaş scoutlar miBen en cok profesyonel bir ekip liste yaptı mi bunu merak ediyorum
Ulan haluk
vallahi de billahi de senin gibi liste yapmamislardir rdasBen en cok profesyonel bir ekip liste yaptı mi bunu merak ediyorum
İstedikleri adamı aldırıp çok sevdikleri çapsız ağa nasıl para kazandıracaklar.Bir tane sportif direktör getirseler baskı da sıkıntı da yaşamayacaklar. Ne inatmış yav
Benim attığım Gueye maliyetten veto Ederson ile görüşüyorlar duyumu kadar yalan o Messi haberi.Daha ortasaha alamıyorlar yav ne messi'si. Kramponunu alamaz bu yönetim
O zaman şikayet etmesinler taraftar baskısı diye.baskı istemiyorsan getir sportif direktör bak keyfineİstedikleri adamı aldırıp çok sevdikleri çapsız ağa nasıl para kazandıracaklar.
İsmi lazım olmayan bir heride sürekli bilgi paslayan insan masum olamaz
Okanla takışırlar onu izleriz bu seferde bu arada o aşamada da GS de problem bitmez.Bir tane sportif direktör getirseler baskı da sıkıntı da yaşamayacaklar. Ne inatmış yav
Yahu ne profesyoneli ne ekibiBen en cok profesyonel bir ekip liste yaptı mi bunu merak ediyorum
Bütün avrupa takımlarında var. Takışmasınlar bir zahmetOkanla takışırlar onu izleriz bu seferde bu arada o aşamada da GS de problem bitmez.
Şamp olunuyor diye her şey mübah ki oluyor yahu bu transferlerdeki beceriksizlikleri mesela ?Size gonullerin sampiyinluklari mustehak