Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.613
- 73.147
- 5.188
Kavuk defol git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından fbliler de mutsuzzz. Keyiflendimm
Genc oyuncunun bize gelmek istemesini sağlayacak olan bizleriz başlangıçta fazla para sonrasında kulup kulturu ile bence hocamvallahi de billahi de senin gibi liste yapmamislardir rdas
Ve masa kırılır. Masaninda bir canı varHafta içinde toplantı olur ve oyuncular masaya yatırılır.
Ben kıvırıyorum nkunkuya. 4 sene önceki halini mi baz alacaz ? Tek bacağı lookmandan falan iyi de değil.Lookman diye ağzının suyu akan sosyal medya taraftarlarının Nkunku'ya burun kıvırması inanılmaz, tek bacağı Lookman vb. Futbolculardan daha futbolcu. Sakatlık problemleri ne durumda acaba
Daha durrrr menejer önerileri gelcek. Bikaç toplantı yapcaklar.Hafta içinde toplantı olur ve oyuncular masaya yatırılır.
Dursuna diyelim knkKavuk defol git
Nkunku nispeten 2 büyük sakatlık geçirdi. Ondan ötürü de öyle bir algı var. Onun dışında Lookman da aşağı yukarı o kadar sakatlanmıştır. 10 milyon maaş verilecek kadar futbolcu değil Lookmam. Superstar maaşı o maaş. Sane kadar ne başarmış kariyerinde de o maaşları isteyebiliyor, gitsin Arabistan'aSürekli sakatlanıyor diyor millet. Ondan istenmiyormuş
Timber 4 milyona marsilyaya gitti, ilk maçtan 11 oynadı. Biz gidip Timberi kesemeyen adama 20 üstü verecez.İlk defa doğru karar