Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bir 2. tur sonrası avrupayı satan adamlar bunlar her devre arası aynı bok.
Soktuğumun twitter finoları 1 ay sonra ay başlarlar asıl hedef yazın olaca, büyük fırsatlarla anlaşıldı diye.

Namussuz şerefsiz bunlar, yönetimden nemalanan ahlaksız herifler.

şu torreiracılarında yangına katılmasını cözemedim madem iyi yerine niye adam istiyorsunuz

bırakın biz eleştirelim yönetimi

Atletico Lookman için maaşı yükselttiği an alıyormuş.

Yemin ederim bi Fenerbahçe ve iki mucizevi eylül ayı transferiyle (İcardi ve Osimhen) 3.5 senedir hayata tutunduk durduk

Dün Lookman geliyor diye sokaktaydı alayı ahahaha, ne yapıp ne edip bizden kötü durumayı düşmeyi başarıyorlar inanılmazlar

atletico fbnin verdigi maaşı vermez lookman aglıyormuş o yüzden fb diye

Yemin ederim bi Fenerbahçe ve iki mucizevi eylül ayı transferiyle (İcardi ve Osimhen) 3.5 senedir hayata tutunduk durduk

Dün Lookman geliyor diye sokaktaydı alayı ahahaha, ne yapıp ne edip bizden kötü durumayı düşmeyi başarıyorlar inanılmazlar
Atalanta çok pis kulüp ilk mevzu olduğunda da 40 altı vermezler onu da peşin isterler demiştim.

Napoli de öyle açıkçası. Osimhen onun için yaptığımız fedakarlığı anlayıp bu seneyi de çözmeli bize

Florya parasıyla Osimhen alınca bi tarafı kalkıp topçu beğenmeyen Gala taraftarı gerçeklerle yüzleşti iyi oldu.

Atletico alir. Italyan ekipleri öyle topcuya pabuç bırakmaz. Bu adamlar satış işinin piri.

atleticodan hemen birini kiralayalım 10 milyona ;)

Maestro / Dennis + Camara ben razıyım, siz de olacaksınız.

Tüh alsalardi belki Nkunkuya girebilirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt