Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Gs muhabirleri
Hepinizden iğreniyorum
Hepinizden iğreniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HahahahahaKutlu akpınar
Gs ın 6 şubata kadar transfer yapmasını bekliyorum
Bu cocuğu alın gelin, denemiş oluruz
Bu topçuların altında ezildiğini kanıtlamış oluorHaklı, arda olsaydı o isimlerin arasında haklı değil derdim.
Kavuk'tan almistir o sozu yaw. Komunikasyon ozurlu oldugu icin olmadik yerde olmayacak seyleri soyluyor. Tabi yoneticiler de taraftara bir sey anlatmayinca kendi kendine basin sozculugu yaipyor. Ama Dursun ile Kavuk'un arasinda kesinlikle bir seyler oluyor su an. Yanik kokusu buraya kadar geldi.O halde burada Okan hoca bu lafıyla yönetimi bilerek isteyerek ortaya atmıştır diyebiliriz
Ligde düzenli oynamıyormuş. Bir de kanatlarında Coman- Mane vardı belki Mane milli takımdayken oynamıştır o gelince de başka bir oyuncu için yer açmak istemiş olabilirler. Maçlarını izlemedim ama Wesley'in istatistikleri lig üzerinde kötüymüş.Bu Wesley düzenli oynamıyor muydu nasıl 12 opsiyona bıraktılar Sociedad'a
feramuz ne anlar 101denFeramuz ben furk kaya ve nedim 101 oynuyoruz
Nedim kafa şişirdi feramuz işler attı az önce
o bizim fıtratımızda yok@Recep Buruk
İstifa da bir hizmettir!!
1 tane adam böyle alırsın, 2. yi de Bissouma veya ugarte çektin bittiBöyle deneme yanılmayla olmaz o iş. Ts ve göztepe'nin tarzı o