Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nhagaya şöyle bir baktım kesin istemişizdir

- boyu kısa
-güçlü ve top kapıcı değil
-dribling yok
-maestro ve oulainin benzeri bir herif

yani bizim teknik heyetin sevdiği ama modern futbolda eksik özellikleri bulunan bir oyuncu

alırız da bu adamı
Bu + magassa falan çok iyi olur bence

Göz göre göre yalan söyleyen bir ekibin bu kutsal camianın başında olması ne hazin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyalar

• IMG_6596.webp
    IMG_6596.webp
    105 KB · Görüntüleme: 3
Ob trip atıp yönetimin alacağı orta sahaları oynatmıyomuş bide

Valla keşke onyedikayı alsaydık ama bunlar onu bile cidden istememiştir

Yalakalarına 13e bitecek durumda diye haber yaptırdılar ama yalan dolandı kesin, zamanında jelerte 10 teklif var ama gs bırakmıyor dedirtmeleri gibi

Yemin ederim şu hinliklere kafanız bastığı kadar kulüp için çalışsanız kusursuz bi kadromuz vardı şimdi

Zaten haberde paris fc alacak demis biz degilki yav

bu nasıl bir şey yav uefa kuralı değil mi normalde yabancı oyuncu olunca ailesiyle getirince sorun olmuyor diye.Bu mal tff de başka kural mı koymuş
Dediğin gibi olur da çalışma ve oturma iznini nasıl alacaksın hemen yabancı ailesine. Transfer dönemi sonuna yetişmeyeceği için lisans çıkaramıyorsun. Gurbolae dışında kolay işlemiyor ondan

bizle adı geçen topçuları izliyorum tek tek

gueye dahil hiçbirinin skilss videoları bile gedsonun yarısı etmez

gedson adı geçenlerin hepsinden daha potansiyelli herif

Dediğin gibi olur da çalışma ve oturma iznini nasıl alacaksın hemen yabancı ailesine. Transfer dönemi sonuna yetişmeyeceği için lisans çıkaramıyorsun. Gurbolae dışında kolay işlemiyor ondan
yav 3000. dünya ülkesinde bunlar herhalde hızlıca halloluyordur diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt