Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim zihniyeti yıllardır Gs ın önünde en büyük engel. İnsanlara bi tarih verip beklentiye sokup beceriksizlikten dolayı transferden vazgeçmek ilk değil son da olmayacak. Her transfer döneminde son gün Osimhen İcardi piyangosu beklemekten başka çareleri yok.

Bunu yusufu kovup u23 kontenjanina alip bi os daha alacaksaniz aptallar ordusu

Bugun harbi hic bakamadim Nhaga disinda isim var mi ve bu hetifin ismini kim sıktı piyasaya ?

2 topcu sakatlaninca kadroda topcu kalmiyor

3+ oyuncu transfer etmeliyiz

alanyadan ibrahim akdağ ve maestro paketi yaşatır hadi dursun

Magassayıda alın lan magassa nhaga güzel olur hadi be dursunum yaparsın be

SON DAKİKA

🔴⚪️ Marcos Leonardo, Atlético Madrid’in yeni transferi olarak açıklanmaya çok yakın.

(ESPN Brasil)

Lanet olsun
artık çevirisi ne kadar doğru bilmiyorum ancak iki habere de baktım bu bir önceki haber sanırım.Leonardo kabul etmiş çok istiyormuş gitmeyi ama hilal kiralık teklifi reddetti yazıyor gibi gördüm hatta kaio jorge diye birine de gitmiş atletico , o da sözleşme uzatmış.Palmeiras'taki arjantinliye teklif yapmışlar onu da Palmeiras kabul etmemiş

Nhaga (yetiştirilecek direk 11 olmayacak 8 numara ) + direk 11 olacak 6 noya fit olalım . Direk 6 adayını da bir zahmet Okan Hoca ve scout ekibi bulsun.

Nhaga transferine karşı değilim ama devre arası alıp Cl listesine yazılacak oyuncu değil bunlar

Alırsın, aldığın gibi kiralarsın 1-2 sene gözlemlersin gelişim varsa a takımına monte edersin yoksa da gönderirsin

Saçma sapan iş yapıyorlar cidden çıldırmış bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt